Bouwbedrijf Haarlem

Bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf in Haarlem? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. in Rijsenhout, op slechts een steenworp van Haarlem, is uw betrouwbare partner voor elk type bouwopdracht.

Nieuwbouw Haarlem: van woningbouw tot bedrijfspand

Laat uw droomhuis verwezenlijken en schakel ons in voor nieuwbouw in Haarlem. Bij nieuwe woningbouw komt veel kijken. Onze specialisten helpen u vanaf het eerste idee en ontwerp van uw droomhuis tot aan de oplevering. Of het nu gaat om een vrijstaande woning, villa, bedrijfspand of ander type nieuwbouw in Haarlem; u kunt voor elk soort woningbouw in Haarlem bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend overleggen? Neem dan contact met ons op.

Verbouwing Haarlem: dakopbouw, aanbouw of uitbouw realiseren

Soms veranderen uw woonwensen en heeft u behoefte aan meer ruimte, een nieuwe indeling van uw woonhuis of bedrijfspand, of bent u toe aan vernieuwing. Geen enkele verbouwing in Haarlem is voor ons te groot of te klein. Ons team van vakmensen realiseert elke bouwwens; van een uitbouw of aanbouw tot een keuken- of badkamer verbouwing. Van een nieuwe dakkapel tot een dakopbouw; in Haarlem en omgeving staan wij voor u klaar.

Onderhoud aan uw woning

Ook indien u een aannemersbedrijf of klusbedrijf in Haarlem zoekt dat preventief onderhoud aan uw woning kan uitvoeren, schade kan herstellen of andere klusprojecten kan uitvoeren, is ons bouwbedrijf in Haarlem en omstreken uw deskundige partner. Tijdig onderhoud aan uw woning, winkel of bedrijfspand voorkomt grotere problemen en zorgt ervoor dat uw pand waardevast blijft. Dit kan u in de toekomst veel kosten besparen.

Bouwbedrijf Haarlem: uw gehele bouwproject bij één expert

Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. garanderen we een efficiënte aanpak, korte communicatielijnen en één vast aanspreekpunt gedurende het hele project. Dankzij de jarenlange ervaring van ons bouwbedrijf in Haarlem en omstreken begrijpen we dat hoge kwaliteit, een professionele werkwijze en het nakomen van onze afspraken topprioriteit voor u zijn. Onze klanten beoordelen ons met hoge cijfers voor onze dienstverlening. Bovendien zijn wij aangesloten bij BouwGarant, het garantiekeurmerk in de bouw waardoor u als klant extra zekerheid heeft.

Bouwbedrijf of aannemer Haarlem? Kies voor ruim 30 jaar ervaring

U wilt uw droomhuis laten bouwen, een verbouwing realiseren of (preventief) onderhoud laten plegen aan uw woning. Waarom is Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voor u de juiste keuze als aannemer in Haarlem en omgeving?
Ons bouwbedrijf in Haarlem e.o. heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en woningonderhoud. Met onze eigen vakmensen en een betrouwbaar team van professionele timmerlieden, schilders, stukadoors, elektriciens en tegelzetters bieden we u de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Tijdens de werkuitvoering zijn er in de meeste gevallen bovendien twee tot vier vaste timmerlieden van ons bouwbedrijf in Haarlem e.o. bij u aanwezig, die tevens de onderaannemers ontvangen en aansturen. Zo garanderen we korte lijnen en een soepele communicatie. Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. brengt u alle werkzaamheden onder bij één specialist en is uw bouwproject, groot of klein, altijd in goede handen.

Wij komen graag bij u langs om uw bouwwensen te bespreken en met u te sparren over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen