Nieuwbouw

 • Romantische nieuwbouw woning

  TYPE 1 nieuwbouw woning: Romantisch

  De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven. Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.  

  Bekijk meer
 • TYPE 2 nieuwbouw woning Landelijk klassiek

  TYPE 2 nieuwbouw woning: Landelijk klassiek

  Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderijwoning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan. Van oudsher bestaat dit type woning uit een huisdeel en een schuurdeel, waarbij in elk gedeelte een andere roedeverdeling voor de ramen is gebruikt om dit onderscheid nog eens te benadrukken. De tuitgevel met witte windveren maken het plaatje […]

  Bekijk meer
 • TYPE 3 nieuwbouw woning Notariswoning

  TYPE 3 nieuwbouw woning: Notariswoning

  Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak. Subtiele decoratie in de gevel in de vorm van metselwerk met rollagen geven deze woonstijl extra allure.   Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons […]

  Bekijk meer
 • TYPE 4 nieuwbouw woning Jaren dertig light

  TYPE 4 nieuwbouw woning: Jaren dertig ‘light’

  Jaren dertig architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. In de kozijnen tref je een horizontale belijning aan, wat deze woning de typische uitstraling van deze bouwperiode geeft.   Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk meer
 • TYPE 5 nieuwbouw woning Jaren dertig

  TYPE 5 nieuwbouw woning: Jaren dertig

  Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap. Of toch niet? De uitbouw met eenzelfde kap geeft dit woningtype weer een geheel eigen gezicht.   Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk meer
 • TYPE 6 nieuwbouw woning Klassieke allure

  TYPE 6 nieuwbouw woning: Klassieke allure

  Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure.   Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk meer
 • TYPE 7 nieuwbouw woning Oer-hollands gevoel

  TYPE 7 nieuwbouw woning: Oer-hollands gevoel

  Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer. Elementen uit andere periodes geven deze boerderij een eigentijdse uitstraling.   Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk meer
 • TYPE 8 nieuwbouw woning Eigentijds indrukwekkend

  TYPE 8 nieuwbouw woning: Eigentijds indrukwekkend

  Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht. De tuitgevel en de extra brede kopgevel zorgen voor extra allure. Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.    

  Bekijk meer
 • TYPE 9 nieuwbouw woning Moderne minimalisme

  TYPE 9 nieuwbouw woning: Moderne minimalisme

  Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie. Deze worden omlijnd met zwarte kozijnen die mooi afsteken tegen het strakke stuukwerk. De houten betimmeringen verbinden de vlakken met elkaar en zorgen voor een warm accent. Geïnteresseerd in dit type […]

  Bekijk meer
 • TYPE 10 nieuwbouw woning Landelijke eenvoud

  TYPE 10 nieuwbouw woning: Landelijke eenvoud

  Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Dit is landelijk wonen in optima forma. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied. Eenvoud en sobere belijning, en daarmee helemaal van nu.     Geïnteresseerd in dit type nieuwbouw woning? Neem dan contact met ons op.    

  Bekijk meer

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen