Bouwbedrijf Haarlemmermeer

Een verbouwing, nieuwe woning realiseren of onderhoud aan uw pand? Elk bouwproject is in vakkundige handen bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V., uw aannemersbedrijf in Haarlemmermeer.

Bouwbedrijf Haarlemmermeer voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Een betrouwbaar bouwbedrijf in Haarlemmermeer waar u uw gehele project onderbrengt bij één expert; dat garandeert aannemer en Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Wij staan bekend om het nauw naleven van onze kernwaarden; hoge kwaliteit, deskundig en betrouwbaar, een professionele en efficiënte werkwijze, grote persoonlijke betrokkenheid en korte communicatielijnen. Tijdens het gehele bouwproject staat één vast aanspreekpunt voor u klaar. Bovendien geniet u bij ons optimale zekerheid van BouwGarant, het keurmerk in de bouw.

Nieuwbouw Haarlemmermeer

Een nieuw woonhuis of bedrijfspand bouwen? Voor nieuwbouw in Haarlemmermeer bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we u helpen van het eerste ontwerp van uw droomhuis tot aan de oplevering. Ons team van deskundige vakspecialisten staat voor u klaar om van elk woningbouw project een succes te maken. Wij komen graag bij u langs om uw bouwwensen te bespreken en samen met u te sparren over de mogelijkheden.

Uitbouw, aanbouw of nieuwe indeling van uw woning

Verbouwingen komen voor in allerlei soorten. Heeft u behoefte aan extra woon- en leefruimte in uw woning of bedrijfspand? Dan creëert u met een aanbouw of uitbouw waardevolle ruimte. Denkt u aan een dakkapel, dakopbouw, bijkeuken, serre of garage. Misschien wilt u de gehele indeling van uw woning aanpakken, of is een kleine verbouwing van de keuken of badkamer renovatie al voldoende. Welk type verbouwing u ook wenst; Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. staat voor u klaar als bouwspecialist en aannemer in Haarlemmermeer en omgeving.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem nu contact op met Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. en overleg wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook interessant: Bouwbedrijf in uw regio, Aannemersbedrijf, Aannemer Noord-Holland

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen