Verbouw

Behoefte aan meer ruimte in uw woning of bedrijfspand? Of bent u toe aan een nieuwe indeling, aanbouw of uitbouw? Wat de reden van uw verbouwing ook is; wij kunnen uw woonwensen realiseren.

Meedenken en adviseren over uw verbouwing

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is al ruim 30 jaar specialist in verbouw, nieuwbouw en onderhoud en heeft elk type verbouwing al eens meegemaakt. Daarom weten wij hoe belangrijk het is dat we met u meedenken, u adviseren over benodigde vergunningen en helpen bij het ontwerp. Dankzij onze eigen vakmensen en samenwerking met betrouwbare onderaannemers stemmen wij de planning efficiënt af met u en ons team, zodat u zo min mogelijk overlast heeft en indien mogelijk kunt blijven genieten van een nette woning gedurende de werkzaamheden.

Elk project een succes

De mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand uit te breiden of aan te passen zijn groot. Denkt u maar eens aan:

Geen enkele verbouwing is voor ons te groot of te klein. Ons team van professionele timmerlieden, elektriciens, stukadoors, tegelzetters en schilders staat voor u klaar om van elk project een succes te maken.

Werkwijze tijdens de verbouwing

Wij komen graag bij u langs om de bestaande situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en u te adviseren. Aansluitend stellen we een transparante en vrijblijvende offerte voor u op en helpen we u bij het tekenwerk en de vergunningsaanvraag. Tijdens de werkuitvoering zijn er in de meeste gevallen twee tot vier vaste timmerlieden van ons bouwbedrijf aanwezig die tevens de onderaannemers ontvangen en aansturen. Zo garanderen we een efficiënte aanpak, korte communicatielijnen, één vast aanspreekpunt en flexibiliteit indien u vragen of kleine wijzigingen heeft gedurende het project.

Uw bouwbedrijf in Aalsmeer en omgeving

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is actief in de regio Rijsenhout, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Amstelveen en Heemstede. Bekijk ook eens de door ons gerealiseerde projecten voor inspiratie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op om uw plannen te bespreken.

BouwgarantyDe zekerheid van BouwGarant

Bij de bouw of verbouwing van uw woning komt er een hoop op u af. Kies voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is.

Voor meer informatie zie bouwgarant.nl

 

R. Heemskerk

Bouwbedrijf Wendelgelst werd ons aangeraden. Vanaf het eerste contact voelde de relatie goed en vertrouwd. Hoewel dit bouwbedrijf niet de goedkoopste was, toch met hen in zee gegaan. En daar hebben wij geen seconde spijt van gehad! De gehele communicatie en coördinatie is vlekkeloos verlopen. Een dikke pluim ook voor alle onder-aannemers die hun werk geweldig hebben uitgevoerd.

Bron: Bouwnu.nl

 

Ook interessantAanbouw en verbouwAanbouw aan uw huisUitbouw van uw woning, Badkamer verbouwen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen