Bouwbedrijf Hoofddorp

Op zoek naar een aannemer of bouwbedrijf in Hoofddorp? Al ruim 30 jaar lang is Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. een begrip in de regio. Wij verzorgen verbouwingen, nieuwe woningbouw en onderhoud aan uw vastgoed in de regio Hoofddorp, Haarlem en Amstelveen.

Bouwbedrijf Hoofddorp: alle bouwwerkzaamheden onder één dak

U wilt een nieuw huis laten bouwen of een aanbouw of uitbouw realiseren; dan bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer die alle zorgen omtrent uw bouwaanvraag uit handen neemt. Ons bouwbedrijf in Hoofddorp en omgeving heeft eigen vakmensen in dienst en een ervaren team van stukadoors, timmerlieden, schilders, tegelzetters en elektriciens die als specialist inzetbaar zijn. Tijdens de werkuitvoering zijn er veelal twee tot vier vaste timmerlieden aanwezig die ook de onderaannemers ontvangen en aansturen. Zo heeft u één vast aanspreekpunt tijdens het gehele project en brengt u alle bouwwerkzaamheden onder bij één deskundig bouwbedrijf in Hoofddorp. Wij garanderen op deze wijze een soepele communicatie en korte lijnen.

Verbouwing: dakopbouw of dakkapel in Hoofddorp realiseren

Meer ruimte creëren of een andere indeling van uw woning of bedrijfspand; wat uw woonwens ook is, vaak komt er een verbouwing aan te pas. Een veelgebruikte manier om een woning uit te breiden is het plaatsen van een dakopbouw of dakkapel. Maar ook een nieuwe serre, bijkeuken of garage kunnen zorgen voor extra woongenot. Zoekt u een aannemersbedrijf of klusbedrijf in Hoofddorp voor een badkamerrenovatie, verbouwing van uw keuken of (preventief) onderhoud aan uw vastgoed? Ook hiervoor kunt u bij de vakspecialisten van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. terecht.

Nieuwbouw Hoofddorp: woningbouw of bedrijfspand verwezenlijken

Uw ideale woning of bedrijfspand is natuurlijk helemaal afgestemd op uw wensen. Dat is haalbaar met nieuwe woningbouw. Wie plannen heeft voor nieuwbouw in Hoofddorp, zoekt een aannemer die dat kan realiseren. Wij kunnen u helpen vanaf het allereerste begin en adviseren bij het ontwerp, de tekeningen en het verkrijgen van de benodigde vergunningen, alsmede bij de uitvoering van het bouwproject.
U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en deskundigheid, of het nu gaat om een vrijstaande woning of een bedrijfsgebouw. Schakel ons daarom in voor advies en hulp bij uw plannen voor alle soorten woningbouw in Hoofddorp.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook interessant: Nieuwbouw Hoofddorp, Aannemer Noord-Holland, Huis laten bouwen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen