Vrijstaande woning bouwen

Vrijstaande woning Aannemersbedrijf Wendelgelst

Een vrijstaande woning is voor veel mensen een droom. U woont in uw eigen rustige omgeving omringd door uw eigen tuin. Wij van Bouwbedrijf Wengelgelst B.V. kunnen u helpen om het ontwerp en de bouw van een vrijstaande woning te realiseren.

Vrijstaande woning ontwerpen

Bij een vrijstaande woning heeft u alle vrijheid om een woning van de fundering tot het dak zelf te ontwerpen. Dit maakt het proces uitdagend, maar ook des te mooier, want u kunt de vrijstaande woning volledig laten aansluiten op uw wensen.

Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaand huis in de jaren dertig of de landelijke stijl? Tussen onze nieuwbouw concepten kunt u al een indruk krijgen van de verschillende mogelijkheden op het gebied van uitstraling. Deze concepten zijn voorbeelden die u nog volledig kunt aanpassen naar uw eigen ideeën.

Mocht u zelf al een bepaald idee in gedachten hebben of zelfs een heel ontwerp, dan kan dat natuurlijk ook. We helpen u graag met het uitwerken van dit idee of ontwerp. We kunnen in een vrijblijvend gesprek samen sparren over de mogelijkheden en alle wensen die u heeft.

Houd rekening met toekomstplannen

Een vrijstaande woning geeft veel vrijheid om uw eigen indeling te bepalen. Toch is het aan te raden om ook na te denken over het huis voor de toekomst. Als u kiest voor een nieuwbouw woning, dan is dit waarschijnlijk om hier nog zo lang als mogelijk van te genieten.

Het is daarom verstandig om ook na te denken met eventuele extra ruimte die u in de toekomst nodig heeft. Zo kunnen wij als ervaren aannemersbedrijf en bouwbedrijf bij het ontwerpen meekijken naar gewenste oplossingen wanneer u gelijkvloers wilt wonen, ruimte wilt overlaten voor een garage of misschien zelfs voor een aanbouw. Zo kan hier alvast rekening mee gehouden worden, zodat het ontwerp ook jaren later nog aansluit bij uw wensen.

Wat zijn de kosten bij een vrijstaande woning bouwen?

Bij de nieuwbouw concepten heeft u per huis al een glimp op kunnen vangen van de kosten. Aangezien bij het bouwen van een vrijstaande woning volledig wordt gekeken naar uw wensen, zijn de kosten daar ook van afhankelijk. De volgende factoren hebben invloed op de kosten voor een vrijstaande woning:

 • De prijs van de kavel waarop u de vrijstaande woning wilt laten bouwen.
 • De kosten voor de bouw van de vrijstaande woning.
 • De totale woonoppervlakte.
 • Het aantal kamers in de vrijstaande woning.
 • Extra’s als de keuken, badkamer en de aanleg van een tuin.

Een vrijstaande woning bouwen met Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.

Er komt veel kijken bij het ontwerp en de bouw van een vrijstaande woning. We zouden daarom graag een gesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken, een offerte op te stellen en u eventueel bij de bouw van uw vrijstaande woning volledig te ontzorgen.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft meer dan 30 jaar ervaring en in deze jaren meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van landelijk tot een jaren dertig woning, wij kunnen u helpen bij iedere stijl. Daarnaast nemen wij de leiding over het project graag uit handen en  zijn wij aangesloten bij BouwGarant. Dit geeft u meer zekerheid en garantie over de bouw van uw nieuwe woning. Lees gerust eens de ervaringen van klanten die u voorgingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

Ook interessant: Huis laten bouwen, Nieuwbouw woning, Huis bouwen, 2 onder 1 kap bouwen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen