Huis bouwen

Huis bouwen Bouwbedrijf Wendelgelst

Een eigen huis bouwen? Laat uw droomwoning realiseren door een bouwbedrijf dat met u meedenkt, u goed adviseert over de mogelijkheden en uw woonwensen perfect weet te vertalen. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is uw aangewezen partner indien u een eigen huis wilt laten bouwen door een deskundige en betrouwbare partij.

 

Huis bouwen? Eén expert voor alle werkzaamheden

Van vrijstaande woning tot villa of bedrijfspand; de vakmensen van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. hebben ruim 30 jaar ervaring met het bouwen van vele verschillende soorten huizen. Wij helpen u vanaf het eerste idee en ontwerp tot aan de oplevering. Als gerenommeerd bouwbedrijf en aannemersbedrijf bieden wij u één vast aanspreekpunt, terwijl u gebruik kunt maken van de expertise van onze eigen vakmensen en ons netwerk van betrouwbare samenwerkingspartners. Zo wordt u zelf geen schakel in een netwerk van onderaannemers, architecten, schilders, timmerlieden en elektriciens. U communiceert met één expert van ons bouwbedrijf, die verantwoordelijk is voor een deskundige en efficiënte werkwijze en een goede planning.

 

Conceptueel huis laten bouwen of maatwerk?

Een huis laten bouwen betekent veel keuzes maken. Welk type woning wilt u laten bouwen? Een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap-woning. Een landelijke woning, moderne villa, notariswoning of jaren dertig woning. Dit alles – en nog veel meer – is mogelijk. Daarbij kunt u kiezen voor maatwerk, waarbij we het nieuwe huis samen met u stap voor stap vormgeven, of voor conceptuele nieuwbouw waarbij we kwalitatief hoogstaande kant-en-klare conceptwoningen aanbieden voor alle doelgroepen, waaronder gezinnen, doorstromers, starters en senioren.

 

Waarom kiest u Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. om uw huis te bouwen?

Naast grote deskundigheid en betrouwbaarheid, onze jarenlange ervaring en de garantie dat u één vast aanspreekpunt krijgt wanneer u door ons vakkundige bouwbedrijf een huis laat bouwen, bieden wij u ook op andere gebieden veel meerwaarde. Een professionele en efficiënte werkwijze en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Grote persoonlijke betrokkenheid, passie voor het vak, korte communicatielijnen en optimale zekerheid door onze aansluiting bij BouwGarant. Dat zijn de beloftes van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Hoort u graag van klanten die u voorgingen of wij onze beloftes waarmaken? Neem gerust een kijkje bij onze reviews en beoordelingen.

 

Leg uw woonwensen en plannen aan ons voor!

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is werkzaam in de brede regio rondom Haarlem, Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep en Heemstede. Neem nu vrijblijvend contact op om de wensen omtrent de bouw van uw droomhuis vrijblijvend te bespreken. Wij horen graag van u!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen