Bouwbedrijf Amstelveen

Bouwbedrijf nodig in Amstelveen? Laat uw droomhuis bouwen, een uitbouw realiseren of breid uw woning uit met een aanbouw. Wat uw woonwensen ook zijn; de specialisten van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. in Rijsenhout, vlakbij Amstelveen, staan voor u klaar.

Dakopbouw of dakkapel in Amstelveen realiseren

Staat u voor de keuze: verbouwen of verhuizen? Bijvoorbeeld omdat u behoefte heeft aan meer ruimte in uw woning of aan een nieuwe indeling? Als bouw- en aannemersbedrijf in Amstelveen en omgeving adviseren we u graag over de mogelijkheden om weer optimaal woongenot te halen uit uw huidige woning.
Een aanbouw zoals een nieuwe serre, bijkeuken, garage of dakopbouw creëert nieuwe leefruimte bij uw woonhuis of bedrijfspand. Maar ook het uitbreiden van bestaande ruimte, door bijvoorbeeld een nieuwe indeling of een dakkapel te realiseren, geeft uw bestaande woning of bedrijfspand een echte make-over.

Bouwbedrijf en aannemer Amstelveen: elk project een succes

Misschien zoekt u een vakkundig klusbedrijf in Amstelveen voor het opknappen van een bepaald vertrek. Of u nu (preventief) onderhoud wilt laten plegen aan uw woning, kozijnen wilt laten vervangen of de keuken of badkamer wilt laten verbouwen; in Amstelveen en omstreken kunt u rekenen op onze vakmensen. Voor ons team van deskundige timmerlieden, stukadoors, schilders, tegelzetters en elektriciens is geen enkele klus te groot of te klein. Als ervaren aannemer in Amstelveen e.o. hebben we elk bouwproject al eens voor handen gehad. Daarom kunt u vertrouwen op onze hoge kwaliteit dienstverlening, professionaliteit en efficiënte werkwijze. Zo maken we als bouwbedrijf in Amstelveen van elk project een succes.

Nieuwbouw Amstelveen: woningbouw of bedrijfspand van uw dromen

Heeft u plannen voor de bouw van een nieuwe woning? Laat uw droomhuis of ideale bedrijfspand realiseren door een expert waar u op kunt vertrouwen. Met Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kiest u voor een bouwbedrijf in Amstelveen e.o. dat het nakomen van afspraken, korte communicatielijnen en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. U brengt alle werkzaamheden rondom uw bouwproject onder bij één expert. We garanderen u bovendien één vast aanspreekpunt en ontzorgen van A tot Z. Of u nu een bedrijfspand, vrijstaande woning, villa of ander type nieuwbouw in Amstelveen wilt realiseren; u bent bij ons aan het juiste adres.

Wendelgelst B.V.: uw vakkundige bouwbedrijf in Amstelveen

Verbouwing, nieuwbouw of onderhoud; voor elk project is Wendelgelst B.V. uw professionele partner als bouwbedrijf in Amstelveen en omstreken. Aangesloten bij BouwGarant, het garantiekeurmerk in de bouw. Wij komen graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken.

Neem nu vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen