Aanbouw en uitbouw

Wilt u uw woonruimte of werkruimte uitbreiden met een uitbouw of aanbouw? Dan heeft u behoefte aan een bouwbedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt en uw bouwwens realiseert. Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. in Rijsenhout bent u aan het juiste adres.

Uitbouwen of aanbouwen?

Indien u een bestaande ruimte zoals uw woonkamer of keuken wilt uitbreiden, zijn onze vakmensen u graag van dienst. Denkt u bij een uitbouw van de woning bijvoorbeeld aan een nieuwe indeling van uw woning of bedrijfspand, of het plaatsen van een dakkapel.
Wilt u een compleet nieuwe ruimte creëren bij uw woning of pand? Ook dan staan we voor u klaar. De realisatie van een dakopbouw, nieuwe serre, bijkeuken, garage of carport zijn veelvoorkomende voorbeelden. U creëert met een dergelijke aanbouw aan het huis een nieuwe woon- en leefruimte bij uw woning of bedrijfspand.

Stel nu zelf uw uitbouw samen met onze online tool!

Maatwerk en service

In beide situaties gaat het om maatwerk; uw woonwensen staan daarbij altijd centraal. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring zijn alle soorten verbouwingen al eens voorbijgekomen. Daarom begrijpen wij dat u behoefte heeft aan transparantie, goede service, een efficiënte werkwijze en korte communicatielijnen. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. garandeert deze aanpak.

Eén vast aanspreekpunt tijdens de verbouwing

Bij ons brengt u uw gehele bouwproject onder bij één specialist. Na het bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en een deskundig advies, gaan we bij akkoord op de offerte voor u aan de slag. We helpen u graag met de eventuele vergunningsaanvraag en het tekenwerk en adviseren u deskundig over zaken als de kozijnindeling of de lichtinval. Bovendien garanderen we één vast aanspreekpunt als onze vakkundige timmerlieden, stukadoors, elektriciens, tegelzetters en onderaannemers voor u aan de slag gaan.

Casco uitbouw: de planning en uw voordelen

Heeft u interesse in een casco uitbouw? Dan ziet de planning er veelal als volgt uit:

 • Week 1: Werkzaamheden buiten de woning (heiwerk, grondwerk, fundering, vloer).
 • Week 2: Werkzaamheden buiten de woning (staalconstructie, wandopbouw, plaatsing kozijn, dakconstructie).
 • Week 3: Werkzaamheden buiten de woning en aan het einde van de week de doorbraak (dakconstructie, beglazing, dekvloer, doorbraak).
 • Aansluitend volgt desgewenst de verdere afwerking van de uitbouw/woning met vloerverwarming, elektrische installatie, stukadoorswerk, schilderwerk en vloerafwerkingen.

Uw voordelen als u uw casco uitbouw laat verzorgen door Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.:

 • Een buitengevel met degelijk steenmetselwerk, geen steenstrips (zoals bij prefab vaak het geval is).
 • Een aannemer in huis die op deskundige wijze voor u de aansluitende werkzaamheden kan verzorgen, zoal vloerverwarming, elektrische installatie, stukadoorswerk, schilderwerk en vloerafwerkingen.
 • Een ervaren partij om deze onderdelen zo in te plannen en af te werken dat het beste resultaat ontstaat.

Vrijblijvende afspraak maken

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw bestaande woonsituatie of werksituatie op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Ons bouwbedrijf is werkzaam in de regio Aalsmeer, Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Nieuw-Vennep en Amstelveen.

Neem nu contact op en laat uw woonwens in vervulling gaan.

 

Bouwgaranty

De zekerheid van BouwGarant

Bij de bouw of verbouwing van uw woning komt er een hoop op u af. Kies voor de zekerheid van een ervaren bedrijf. Een bedrijf bij wie uw woning in goede handen is.

Voor meer informatie zie bouwgarant.nl

Uw voordelen:

 • Hoge kwaliteit van dienstverlening
 • Vrijblijvende offerte, geen aanbetalingen bij opdracht
 • Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt
 • Alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject onder één dak
 • Deskundige, betrouwbare en ervaren partner
 • Professionele en efficiënte werkwijze
 • Optimale zekerheid van BouwGarant

Ook interessant: Aanbouw aan uw huisUitbouwen van uw woningBadkamer verbouwen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen