Bouwbedrijf Heemstede

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf, klusbedrijf of bouwbedrijf in Heemstede? Verbouwing, nieuwe woningbouw of vastgoedonderhoud; Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is uw deskundige partner voor elk type bouwopdracht.

Uitbouw of aanbouw Heemstede

Wilt u extra ruimte creëren binnen uw woning of buitenshuis? Dan is een verhuizing niet altijd nodig. Een aanbouw schept een nieuwe ruimte bij uw woning, vergroot uw woonruimte en verhoogt tevens de waarde van uw woning. Maar soms is een uitbouw ook voldoende, waarbij we een bestaande ruimte voor u kunnen vergroten. Welk type uitbreiding van uw woning u ook wenst; als ervaren aannemer in Heemstede en omstreken voorzien we u graag van advies zodat u kunt kiezen voor optimaal woongenot.

Dakkapel of dakopbouw in Heemstede realiseren

Een dakkapel en dakopbouw worden veel gekozen om een woonruimte te vergroten. Maar ook een nieuwe serre, bijkeuken, carport of garage behoren tot de mogelijkheden. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft jarenlange ervaring met elk type verbouwing. Van uitbreiding van woonhuizen en bedrijfspanden tot renovaties van keukens en badkamers. Van het vervangen van gevelkozijnen tot het aanleggen van elektrische installaties. Ook voor onderhoud aan uw vastgoed kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de verbouwmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Bekijk hier enkele door ons gerealiseerde projecten in Heemstede; een badkamervernieuwing en een verbouwing met dakopbouw in Heemstede.

Betrouwbare aannemer voor nieuwbouw in Heemstede

Nieuwe woningbouw in Heemstede of omgeving? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. neemt graag alle zorgen omtrent het bouwproces uit handen, van het eerste ontwerp tot de werkvoorbereiding en uitvoering. Ook kunnen we u adviseren over een eventuele vergunningsaanvraag. Als professionele aannemer hebben wij ervaring met veel diverse soorten nieuwbouw in Heemstede en omgeving. Vrijstaande woningen, bedrijfsgebouwen, villa’s; alles is mogelijk. Uw wensen staan uiteraard voorop.

Onze kernwaarden als bouwbedrijf in Heemstede e.o.

Ons familiebedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring en staat voor kwaliteit en een grote persoonlijke betrokkenheid. Bij ons brengt u alle bouwwerkzaamheden samen onder één dak. Ons team van vakkundige stukadoors, timmerlieden, elektriciens, schilders en tegelzetters staat voor u klaar, maar we garanderen u ook één vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Ons aannemers- en bouwbedrijf in Heemstede e.o. staat bekend om de korte lijnen en soepele communicatie. Klanten beoordelen ons mede daarom met hoge cijfers voor onze dienstverlening. Bovendien zijn wij aangesloten bij BouwGarant, het keurmerk in de bouw.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen