Bouwbedrijf in uw regio

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bouwbedrijf in uw regio op de grens van Noord- en Zuid-Holland? De experts van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. in Rijsenhout zijn u graag van dienst.

Vakkundig en ervaren bouwbedrijf in uw regio

Een nieuw huis bouwen. Meer ruimte creëren in uw bestaande woning. Een verbouwing van een woonhuis of bedrijfspand. Of (preventief) onderhoud om het rendement van uw vastgoed te behouden. Geen bouwwens is te groot of te klein voor de vakspecialisten van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud staan wij voor u klaar bij elk type bouwproject.

In welke regio kunt u ons inschakelen?

Ons vakkundige team is werkzaam in de regio rondom Rijsenhout, op de grens van Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij werken als aannemer, bouwbedrijf en klusbedrijf in alle steden en dorpen in de omgeving. Schakel ons daarom in indien u op zoek bent naar een:

Alle bouwwerkzaamheden in handen van één expert

Al uw bouwwerkzaamheden onder één dak, soepele communicatie en korte lijnen; dat wilt u toch ook tijdens uw bouwproject? Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. garanderen we deze efficiënte en professionele aanpak. U hoeft zelf geen schakel te worden tussen timmerlieden, schilders, stukadoors, tegelzetters, elektriciens en overige onderaannemers. Daarvoor garanderen wij u één vast aanspreekpunt die al uw zorgen uit handen neemt.

Onze kernwaarden als aannemer en bouwbedrijf in uw buurt

Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in ons vaandel bij ons aannemersbedrijf en bouwbedrijf. Dat bevestigen onze klanten in de hoge cijfers die ze toekennen aan onze dienstverlening. Lees de reviews over Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. van klanten die u voorgingen op de onafhankelijke beoordelingssite Klanten vertellen.

Bovendien zijn wij aangesloten bij BouwGarant, het keurmerk in de bouw, waardoor u extra zekerheid heeft. Als familiebedrijf vindt u bij ons daarnaast een grote persoonlijke betrokkenheid. Ervaar het zelf en schakel ons in voor uw bouwproject. Wij komen graag bij u langs om samen met u te sparren over uw bouwwensen.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. staat voor:

 • Hoge kwaliteit van dienstverlening
 • Grote persoonlijke betrokkenheid
 • Korte communicatielijnen
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Ruim 30 jaar ervaring als aannemersbedrijf en bouwbedrijf
 • Professionele en efficiënte werkwijze
 • Alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject onder één dak
 • Optimale zekerheid van BouwGarant

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen