Aannemer

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer in Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Nieuw-Vennep of in de regio, dan kunt u terecht bij aannemersbedrijf Wendelgelst. Met al meer dan 30 jaar ervaring helpen wij u graag met het bouwen of verbouwen van uw huis. Een groot of klein project, wij pakken het graag voor u aan!

Wat is een aannemer en wat is de meerwaarde?

Een aannemer is een bouwonderneming of een bouwbedrijf dat de verantwoordelijkheid draagt om bouwprojecten te realiseren en daarbinnen te coördineren.

Dit houdt in dat een aannemer een aanvraag krijgt voor een bepaald project met een van tevoren vastgestelde prijs en termijn. Hierbinnen moet het project gerealiseerd worden. De aannemer neemt het werk voor de klant uit handen en zet het project in zijn geheel op. De klant wordt op deze manier volledig ontzorgd en de aannemer zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat het eindresultaat binnen het afgesproken budget en termijn opgeleverd wordt.

Een aannemer kan zowel door een particulier als een zakelijke klant worden ingeschakeld. Dat maakt het voor u ook mogelijk om een aannemer te vinden voor uw project, zodat u het project uit handen kunt geven aan een professional. Dat geeft u de nodige rust en na afloop kunt u volledig genieten van het eindresultaat.

Wat is een aannemer

Wat doet een aannemer?

Bij een project horen veel verschillende taken en werkzaamheden, die allemaal onder de verantwoordelijkheid van een aannemer vallen. De aannemer zet het project op en besteedt eventueel taken uit aan een onderaannemer of vakmensen. De aannemer is onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van een ontwerp en een bijbehorende offerte.
 • Het aanstellen en aansturen van vakmensen.
 • Het verkrijgen van de juiste vergunningen voor het bouwproject.
 • Het in orde maken en nastreven van de planning.
 • De juiste materialen aanleveren.
 • Het bouwproject in veilige en in de juiste banen laten verlopen, waarbij wordt voldaan aan de regels binnen de bouw.
 • Contact houden met de klant over de voortgang, advies te geven en om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat doet een aannemer

Waar kan aannemersbedrijf Wendelgelst u bij helpen?

Aannemersbedrijf Wendelgelst staat voor u klaar voor uw bouwproject. Als aannemers- en bouwbedrijf zijn wij veel ervaring met verschillende bouwprojecten. Wij hebben een vast team met vakmensen die graag aan de slag gaan met het bouwen van uw nieuwe droomhuis of het verbouwen van uw bestaande huis. Het kan gaan om een grote verbouwing, zoals een renovatie of een aan- of uitbouw. Of een kleinere verbouwing, zoals het opknappen van een badkamer.

Wij zijn als aannemer gevestigd in Rijsenhout. Daarom zijn wij als aannemer actief in deze regio, waaronder in Haarlemmermeer, Heemstede, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen en Haarlem. Wij komen graag bij u langs op locatie om het project te bekijken en eventueel mee te denken over het ontwerp. Met onze ervaring delen wij graag de benodigde tips. Neem hiervoor snel contact met ons op via de contactpagina.

In deze paragraaf gaan we graag nog verder in op de verschillende projecten die wij kunnen realiseren en wat wij hierin kunnen betekenen. Niet ieder project is hetzelfde en we begrijpen dat u zeker wilt weten dat het de juiste keus is om voor ons te kiezen als uw aannemersbedrijf.

Aannemer nieuwbouw woning

De stap maken om een eigen huis te laten bouwen is spannend en dat begrijpen wij helemaal. We kijken daarom graag met u mee binnen het proces van het ontwerp tot aan de oplevering. U kunt het gehele project uit handen geven, inclusief het ontwerp. Of u kunt het project gedeeltelijk uit handen geven en zelf nog bepaalde taken, zoals het ontwerp, oppakken. Wij geven u hierin alle vrijheid!

Het ontwerp is het gedeelte dat meestal als het leukste wordt gezien. U kunt volledig na gaan denken over hoe uw droomwoning eruit zou zien en dit op papier zetten. Als u graag wat meer houvast wilt, dan hebben wij ook een aantal nieuwbouw concepten. Dit zijn ideeën van woningen die wij voor u kunnen realiseren. Hier ziet u ook duidelijk wat een nieuwbouw woning kost in de stijl die u mooi vindt.

Nieuwbouw woning realiseren

Het is mogelijk om deze nieuwbouw concepten als basis te gebruiken en uw wensen hierin te verwerken. Zo kan het zijn dat een bepaalde look van een nieuwbouw concept u aanspreekt, maar u net andere kleuren zou willen gebruiken of een andere indeling zou willen. Wij denken dan uiteraard graag met u mee.

Wanneer u benieuwd bent naar alle mogelijkheden op uw perceel, dan komen wij graag een keer bij u langs om deze op locatie te bespreken. Neem dan even contact met ons op. Zo krijgen wij een beter beeld van de mogelijkheden en kunnen wij deze verder voor u uitwerken.

Het fijne is dat wij als ervaren aannemersbedrijf de bouw van uw nieuwbouw woning alles van A tot Z uit handen kunnen nemen. Zo kunt u zich richten op de dingen die u leuk vindt, zoals de inrichting van uw nieuwe woning en realiseren wij uw woning volledig naar uw wens. De planning stemmen we van tevoren samen af. Tussendoor houden we u uiteraard op de hoogte van alle werkzaamheden en hoe de planning verloopt. Voor u het weet slaapt u in uw nieuwe woning, die volledig aansluit bij al uw wensen.

Wilt u dat wij uw huis bouwen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Aannemer nieuwbouw woning

Aannemer nieuwbouw bedrijfspand

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een aannemer? Wij hebben ook al verschillende projecten voor zakelijke klanten uitgevoerd. Denk hierbij aan de bouw van een bedrijfspand of bedrijfsunits, maar ook bij de bouw van woningen of appartementen voor verkoop of verhuur kunnen wij u van dienst zijn.

Wij begrijpen dat u voor uw bedrijf het beste wilt en met deze nieuwbouw nog jarenlang vooruit wilt. Daarom kan het heel erg helpen om hierbij te kiezen voor een professional die meedenkt over alle mogelijkheden, maar ook nadenkt over een nieuwbouw pand met het oog op de toekomst. Zo is het fijn voor u om te weten dat u in de toekomst nog verder kunt uitbouwen of opbouwen, maar ook dat u pand van alle gemakken is voorzien en klaar is voor de toekomst.

Denk bijvoorbeeld aan goedwerkende camera- en alarmsystemen, maar ook aan vloerverwarming, een geschikte werkvloer en airco voor de hete zomerdagen. Het zijn allemaal dingen waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt, maar die u bedrijfspand een stuk duurzamer maken. Zo hoeft u niet continu dingen aan te passen, omdat daar niet over na is gedacht of het niet geschikt genoeg is voor uw bedrijf. Wij denken daarin graag met u mee, zodat u niets over het hoofd ziet.

Wilt u een keer met ons sparren? Dat kan! Wij bespreken graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen voor de nieuwbouw van uw bedrijfspand of een ander project. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0297 340634.

Aannemer nieuwbouw bedrijfspand

Aannemer verbouwing

Een huis verbouwen kan vrij intens zijn, daarom kan het handig zijn om een aannemer in te schakelen die het voor u uit handen neemt. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kan u hierbij helpen. Of het nu gaat om een zolder of een badkamer verbouwen, een aanbouw of een uitbouw, een verbouwing van een kantoor of kantine, het is allemaal mogelijk.

Aannemer verbouwing

Badkamer verbouwen

Is uw badkamer aan een update toe en bent u op zoek naar een bedrijf om uw badkamer te laten plaatsen? Wij hebben al meerdere badkamers omgetoverd tot een fijne relaxruimte, een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. We kunnen zowel de huidige badkamer moderner maken, de indeling van de badkamer veranderen als een badkamer plaatsen in een compleet andere ruimte.

Wij denken graag met u mee en kunnen u ook helpen met het ontwerp. Een badkamer verbouwen is niet iets wat u jaarlijks doet en daarom is het fijn als het in één keer helemaal goed is. Wij komen daarom graag bij u langs om uw plannen te bespreken en de plek voor of van de badkamer te bekijken. Aan de hand hiervan maken we vrijblijvend een offerte op en kunt u bepalen of u ons als uw badkamer aannemer kiest.

Wij doen in ieder geval altijd ons uiterste best om de badkamer van uw dromen te realiseren. U heeft hierbij altijd één duidelijk aanspreekpunt. En bovendien werken wij heel zorgvuldig met een optimale planning, zodat u met zo min mogelijk overlast snel kunt genieten van uw gloednieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

Etage anders indelen

Soms is een woning helemaal uw ding en wilt u niet perse verhuizen, maar past een bepaalde etage niet helemaal bij uw levensstijl. Misschien zou u liever grotere ruimtes willen, in plaats van kleine kamers. Of misschien heeft u het idee dat uw woning logischer ingedeeld zou kunnen worden, zodat u er meer gebruik van kunt maken.

Wij kunnen u helpen om een hele etage anders in te delen en mee te denken over het ontwerp. Zo zijn wij bijvoorbeeld de geschikte aannemer om uw zolder te verbouwen. Wij kijken graag mee hoe u een mooiere lichtere zolder krijgt, waar u echt gebruik van kunt maken. Een zolder kan vaak zo veel meer zijn dan een plek voor de opslag van spullen. Wij denken daarom graag met u mee.

Het kan natuurlijk ook dat u ideeën heeft voor een andere indeling op de begane grond of een andere etage. Ook dan komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij kijken graag met u mee hoe we de indeling kunnen vormgeven die wel bij u past, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw prachtige woning. Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op locatie!

Renovatie van een woning

Een renovatie is ook een goede keuze om uw woning een opfrisbeurt te geven. Zo kunnen we kijken hoe we van uw woning een meer energieneutrale woning kunnen maken, zodat hij klaar is voor de toekomst. Wij kunnen bij de renovatie van een woning bijvoorbeeld ook kijken naar betere isolatie, kozijnrenovatie, vloerverwarming en de mogelijkheid om elektrisch te gaan koken.

Zeker wanneer uw huis al wat ouder is kan het goed zijn om hier eens naar te kijken. De basis is vaak goed, alleen zijn er een aantal aanpassingen nodig. Wij kijken graag mee wat er in uw huis mogelijk is op het gebied van renovatie en wat dat voor u in de toekomst zou betekenen.

Aanbouw of uitbouw realiseren

Een aanbouw of uitbouw kan veel tijd kosten om te creëren. Het gaat vaak niet alleen om het bouwen van de aan- of uitbouw, maar ook om het woonlaag maken, zodat het past bij het uiterlijk van de rest van de woning. U heeft waarschijnlijk het liefst dat uw aan- of uitbouw iets toevoegt aan de woning, zonder dat het een compleet andere stijl is.

Een aanbouw is een hele nieuwe ruimte die aan het huis wordt gebouwd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een garage, een serre, een bijkeuken of een dakopbouw. Met een dakopbouw creëert u een gehele extra verdieping op uw huis.

Een uitbouw aan uw woning is bedoeld om een bestaande ruimte groter te maken. Hierbij trekt u bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken verder door. Maar ook een dakkapel valt onder een uitbouw. Als u de begane grond verder wilt uitbouwen kunt u eens kijken naar alle mogelijkheden met onze handige online tool! Hierin kunt u zelf uw eigen uitbouw samenstellen, zodat u er een beter beeld bij krijgt.

Aanbouw of uitbouw

Kantoor verbouwen

Een kantoor verbouwen behoort uiteraard ook tot de opties. Het kan zowel gaan om een kantoor in een bedrijfspand als uw thuiskantoor. Soms is een kantoor aan een update toe om mee te gaan met de tijd. Een kantoor moet een inspirerende plek zijn om te werken. Als een kantoor praktisch is, maar er ook leuk uitziet kan dit heel motiverend werken.

Wilt u met ons sparren over de mogelijkheden voor een (thuis)kantoor die voldoet aan al uw wensen? Wij hebben al meerdere kantoren succesvol mogen voorzien van een nieuwe indeling, helemaal passend bij deze tijd. Kijk zeker eens bij onze projecten voor de nodige inspiratie. Zo krijgt u meteen een goede indruk van het resultaat dat we als ervaren aannemer en bouwbedrijf voor u kunnen realiseren.

Kantoor verbouwen

Kantine verbouwen

Een kantine is een belangrijke ruimte binnen een bedrijf. Het is een plek waar dagelijks door iedereen gebruik van wordt gemaakt om even tussen het werk door te ontspannen met een lekkere maaltijd. Maar een kantine kan ook prima dienen als plek voor zakelijke meetings of afspraken.

Wij kijken als vakkundig aannemer graag met u mee hoe we uw bedrijfskantine een gezelligere plek kunnen maken. Waar medewerkers connecties aangaan en waar u ook klanten of partners kunt uitnodigen voor een gesprek. Het is leuk als u de kracht van uw bedrijf ook door laat schijnen in uw kantine. Zo wordt het een fijne inspirerende plek, wat de medewerkers extra kan motiveren om na de lunch weer aan de slag kan gaan.

Gaat het om een schoolkantine? Ook dat is een belangrijke plek. Leerlingen brengen vaak veel tijd door op school en dus is de pauze in de schoolkantine een rustmoment. Het is ideaal als ze hier met vrienden kunnen ontspannen voor ze weer aan de slag moeten in de klas. Zo kan een fijne omgeving voor een pauze ervoor zorgen dat ze daarna weer met meer concentratie aan de slag kunnen gaan. Wij denken graag met u mee hoe we dat voor uw leerlingen kunnen realiseren.

Kantine verbouwen

Aannemer Wendelgelst helpt u graag verder!

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen? Aannemersbedrijf Wendelgelst is een aannemer in Noord-Holland die graag uw project uit handen neemt. Zoals u ziet kunnen wij u bij veel verschillende projecten helpen. Heeft u een ander project voor ons, die niet in dit artikel staat? Geen enkel probleem. Wij luisteren graag wat voor plannen u heeft en kijken hoe wij u hier het beste bij kunnen helpen.

Dat is hoe wij het verschil maken. Wij weten dat het bij onze projecten draait om u als klant en daarom proberen wij u altijd zo goed mogelijk te helpen. Wij doen dit met onze eigen vakmensen, maar ook met professionele onderaannemers uit ons netwerk. Wij werken altijd met professionals en kiezen altijd de mensen die het meest geschikt zijn voor uw project.

Met onze 30 jaar ervaring binnen verschillende projecten weten wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij luisteren goed naar uw wensen, maar denken ook graag met u mee over hoe het nog beter kan.

Het heeft meerdere voordelen om voor ons te kiezen als uw aannemersbedrijf, wij sommen ze graag voor u op:

 • Alle werkzaamheden zijn bij ons als aannemer onder één dak. U hoeft hierdoor niet zelf op zoek naar de juiste vakmensen voor uw project.
 • U heeft gedurende het project altijd één aanspreekpunt. Zo kunnen we u gemakkelijk op de hoogte houden van de planning, maar u ook het beste helpen met vragen.
 • Wij sturen onze onderaannemers en vakmensen aan. We nemen de verantwoordelijkheid voor u uit handen, waardoor u met een gerust hart kunt wachten op het resultaat.
 • Wij leveren altijd een hoge kwaliteit. Mochten er toch dingen zijn waar u niet tevreden over bent, dan kijken we graag met u mee hoe we dit snel en goed kunnen oplossen. U bent namelijk de klant en we willen graag dat u het resultaat krijgt waar u van droomt.
 • Wij maken altijd vrijblijvend een offerte op en u hoeft bij ons geen aanbetalingen te doen voor een opdracht. Om u extra zekerheid te bieden betaalt u bij ons pas na de oplevering.

Tot slot zijn wij als aannemer en bouwbedrijf aangesloten bij BouwGarant. Dit is een keurmerk in de bouw dat u de zekerheid geeft, dat u een goede aannemer kiest. Iedere aannemer met het BouwGarant-keurmerk heeft namelijk de juiste diploma’s en verzekeringen.

Daarnaast zijn wij door getest op ons vakmanschap, de kwaliteit en de betrouwbaarheid. BouwGarant fungeert tevens als tussenpersoon als er wél iets misgaat. Wij hebben bij BouwGarant van onze klanten gemiddeld een 9,2 als cijfer gekregen.

Reviews aannemer Wendelgelst

Bekijk de reviews over aannemer en bouwbedrijf Wendelgelst B.V. van klanten de u voorgingen op de onafhankelijke website Klanten vertellen.

Aannemer Wendelgelst helpt u graag verder!

Neem contact met ons op

Wilt u uw plannen en wensen voor de bouw van een nieuwe woning, een verbouwing, een aanbouw of uitbouw, renovatie of onderhoud aan ons voorleggen? Wij gaan graag voor u aan de slag om uw project te realiseren. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en wij maken daarbij graag een afspraak om langs te komen. Zo kunnen wij eventueel op locatie alle ideeën en wensen met u bespreken.

Heeft u nog een vraag? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder om uw vraag te beantwoorden en hopen u snel van dienst te mogen zijn!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen