Huis laten bouwen

Huis laten bouwen

Wilt u een huis laten bouwen? Dat is een spannende en uitdagende stap. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpt graag mee om u te ontzorgen. Wij zijn u van dienst van A tot Z, van het ontwerp tot aan de oplevering bij de bouw van uw droomhuis.

Een conceptueel huis laten bouwen

Wij hebben als bouwbedrijf meer dan 30 jaar ervaring, ook met grote projecten, zoals het bouwen van huizen. Wij hebben daarom verschillende nieuwbouw concepten waar u uit kunt kiezen. Deze nieuwbouw concepten variëren van notariswoningen tot landelijke woningen en van klassieke tot moderne huizen.

Op deze manier heeft u van tevoren al een goed beeld van hoe uw toekomstige huis eruit komt te zien. De conceptuele huizen zijn nog volledig aan te passen aan de hand van uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor meer kamers, een andere indeling en misschien net een andere stijl. Het fijne hieraan is dat de basis staat en dat u zo uw droomhuis sneller voor u kunt zien.

Een huis laten bouwen op maat

Mocht u geen ontwerp zien wat bij u past of een eigen ontwerp in gedachten hebben, dan is dat uiteraard ook een optie. Wij helpen u graag met een huis laten bouwen op maat, van een twee-onder-een-kap tot een villa, vrijstaande woning en van een seniorenwoning tot een gezinswoning.

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen ook langskomen om uw wensen en persoonlijke stijl te bespreken en aan de hand hiervan een ontwerp maken. Dit ontwerp is dan 100% afgestemd op uw wensen en aan de hand van uw budget, waardoor u alles heeft wat u verwacht. Een eigen huis laten bouwen is een grote stap, dus we begrijpen dat u het dan graag precies wilt hebben zoals u in gedachten heeft.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpt u graag

Een huis laten bouwen is een spannende en uitdagende stap. Er komt veel bij kijken en zeker als u nog niet eerder een huis heeft gebouwd, dan kunnen er dingen zijn die u over het hoofd ziet.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpt u daarom graag met een huis laten bouwen. We helpen niet alleen met het ontwerp en de bouw, maar ontzorgen u van A tot Z. Wij helpen u graag met de vergunningen, stellen de juiste vakmensen aan en regelen de gehele communicatie. Zo heeft u één vast aanspreekpunt en kunt u met een gerust hart de bouw van uw woning uit handen geven.

Wij hebben een professionele en persoonlijke aanpak en een efficiënte werkwijze. We houden daarbij altijd rekening met de vooraf opgestelde planning en bespreken de vorderingen van de bouw met u. We zijn aangesloten bij BouwGarant en daardoor kunt u zeker zijn van de kwaliteit die wij leveren.

Huis laten bouwen? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag de stappen met ons zetten om uw huis te laten bouwen? Wij helpen u graag met de bouw van uw nieuwbouwhuis in de regio Rijsenhout, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Amstelveen, Hoofddorp en Heemstede.

U kunt contact opnemen met ons via de gegevens op onze contactpagina. Wij plannen dan graag een afspraak met u in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en aan de hand van uw wensen een ontwerp op te stellen.

Ook interessant: Huis bouwen, Nieuwbouw woningCasco woning, Aannemersbedrijf.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen