Onderhoud

Lekkages, stormschade, inbraakschade, houtrot of losgewaaide pannen; vroeg of laat krijgen veel mensen te maken met onderhoud aan hun woning of bedrijfspand. Om erger te voorkomen, dienen schades aan uw vastgoed zo snel mogelijk professioneel hersteld te worden en is preventief onderhoud noodzakelijk. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. zorgt ervoor dat gebreken en schades spoedig verholpen zijn.

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Tijdig onderhoud aan uw bedrijfspand, woning of winkel voorkomt vaak grotere problemen, zorgt ervoor dat uw pand waardevast blijft en kan u in de toekomst veel kosten besparen. Onze vakmensen staan voor u klaar bij behoefte aan groot of klein onderhoud. Ook voor bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen of ramen, het vernieuwen van hang- en sluitwerk, opsporing en herstel van lekkage en schilderwerk kunt u bij ons terecht.

Betrouwbare vakmensen klaren uw klus

Al het onderhoudswerk kan voor u uitgevoerd worden op basis van regie of op basis van een vooraf begrootte offerte. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen en onze betrouwbare samenwerkingspartners. Schilders, timmerlieden, tegelzetters, stukadoors en elektriciens; voor alle klussen in de regio Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Heemstede en Rijsenhout is een bekwame vakman aanwezig.

Onderhoudsformulier voor een snelle afspraak

Vult u onderstaand formulier in met alle benodigde informatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
Heeft u vragen of interesse in onze andere diensten zoals nieuwbouw of verbouw? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Ook interessant: Kozijnen vervangen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen