Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Wendelgelst
Heeft u plannen voor de bouw van een nieuwe woning? Dan zoekt u een bouwbedrijf dat uw bouwwens kan laten uitkomen en met u meedenkt. Wij helpen u uw droomhuis te verwezenlijken vanaf het eerste idee en ontwerp tot aan de oplevering. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkennis en liefde voor het vak, zijn we de aangewezen partner voor het realiseren van uw ideale woning.

Alle werkzaamheden onder één dak

Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. brengt u uw gehele bouwproject onder bij één expert. Zo hoeft u zelf geen schakel te worden in een netwerk van onderaannemers, timmerlieden, architecten, elektriciens en schilders. Met onze eigen vakmannen en betrouwbare samenwerkingspartners garanderen wij een efficiënte en deskundige werkwijze waarbij uw wens altijd voorop staat. Als lid van BouwGarant, het garantiekeurmerk in de bouw, heeft u als klant bovendien optimale zekerheid.

Uw partner voor alle soorten nieuwbouw

Of het nu gaat om een vrijstaande woning, bedrijfspand, villa of ander type nieuwbouwwoning; wij hebben het al eens gerealiseerd. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij bouwen op aanzienlijke ervaring en vakkennis. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van. Onze klanten beoordelen ons met hoge cijfers vanwege de hoge kwaliteit, onze professionele werkwijze, het nakomen van onze afspraken en de korte communicatielijnen.

Maak een afspraak en bespreek uw wensen

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is actief in de regio Rijsenhout, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Heemstede. Wij komen graag bij u langs om uw bouwwensen te bespreken en samen met u te sparren over de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten voor wooninspiratie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Ook interessant: Nieuwbouw conceptenNieuwbouw woningHuis laten bouwen

 

 

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen