Bouwbedrijf Aalsmeer

Een deskundige aannemer in Aalsmeer? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is uw betrouwbare specialist in nieuwbouw, verbouwingen en woningonderhoud. Schakel ons in voor het realiseren van al uw bouwwensen.

Nieuwbouw in Aalsmeer realiseren: kies een vakspecialist

Heeft u plannen om uw droomhuis te laten bouwen? Een vrijstaande woning, villa of ander type woningbouw in Aalsmeer of omgeving? Kies dan voor een aannemer of bouwbedrijf dat veel ervaring heeft met nieuwbouw, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft alle soorten bouwprojecten al eens voor handen gehad. We begrijpen dat u behoefte heeft aan één vast aanspreekpunt en soepele communicatie. Kwaliteit en het nakomen van ons afspraken zijn bovendien onze hoogste prioriteit. Maak gebruik van de kennis en deskundigheid van een ervaren aannemer in Aalsmeer en schakel ons in voor alle soorten nieuwbouw.

Verbouwingen en onderhoud aan uw vastgoed

Woonwensen en behoeften veranderen. Wellicht heeft u meer ruimte nodig in uw woning of bedrijfspand, of ontstaat er een verlangen naar een compleet nieuwe indeling. U hoeft niet altijd te verhuizen om optimaal van uw woning te blijven genieten. Een verbouwing kan namelijk een wereld van verschil maken. Denkt u aan een dakkapel of dakopbouw, een bijkeuken of serre, maar ook een keuken- of badkamerrenovatie. Wat uw woonwensen ook zijn; Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. staat u bij met advies en voert elk project vakkundig voor u uit. Ook bij groot of klein onderhoud kunt u ons inschakelen.

Bouwbedrijf Aalsmeer met zekerheid van BouwGarant

Bij de keuze van een aannemersbedrijf, klusbedrijf of bouwbedrijf is er een aantal zaken waar u op moet letten. Ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk erg belangrijk. Onze klanten beoordelen ons hiervoor met hoge cijfers. Daarnaast zijn we aangesloten bij BouwGarant, het keurmerk in de bouw. Dit geeft u als klant extra zekerheid. Laat uw nieuwe woning of verbouwing realiseren door een aannemer in Aalsmeer die u een zekerheidsgarantie geeft en waar u op kunt bouwen. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is u heel graag van dienst.

Bekijk hier enkele door ons gerealiseerde projecten in Aalsmeer: nieuwe woningbouw, een verbouwing op een kantoor en de verbouwing van een woonhuis in Aalsmeer.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie.

Ook interessant: Nieuwbouw Aalsmeer, Aannemersbedrijf, Aannemer Noord-Holland

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen