Aannemersbedrijf Wendelgelst

Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Wendelgelst

Op zoek naar een aannemersbedrijf voor een nieuwbouw huis of het verbouwen van uw huis? Aannemersbedrijf Wendelgelst helpt u graag met het plannen en uitvoeren van grote en kleine projecten. Van een huis bouwen tot het realiseren van een aanbouw of uitbouw of de kozijnen vervangen, wij denken graag met u mee.

Waarom aannemersbedrijf Wendelgelst?

Aannemersbedrijf Wendelgelst is gevestigd in Rijsenhout en voert al meer dan 30 jaar verschillende projecten uit in de regio Haarlemmermeer, Heemstede, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen en Haarlem. We helpen u graag met het opzetten van een plan voor uw nieuwbouw huis, verbouwing of onderhoud en staan voor u klaar van het eerste advies tot en met de definitieve oplevering. Met fijne communicatie, korte lijnen, een hoog serviceniveau en veel professionaliteit.

Bij aannemersbedrijf Wendelgelst brengt u alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject onder bij één vakkundig bedrijf. Zo heeft u één aanspreekpunt en kunt u het overzicht gemakkelijk behouden. Wij nemen graag de leiding over het project uit handen en sturen de verschillende vakmensen die aan het project meewerken voor u aan. Zo zorgen we ervoor dat zowel de planning als de uitvoering van het project goed verlopen.

Aannemersbedrijf Wendelgelst staat voor:

 • Hoge kwaliteit van dienstverlening.
 • Grote persoonlijke betrokkenheid.
 • Korte communicatielijnen.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Ruim 30 jaar ervaring als bouwbedrijf en aannemer.
 • Professionele en efficiënte werkwijze.
 • Alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject onder één dak.
 • Optimale zekerheid van BouwGarant.

Bekijk de reviews van klanten die u voorgingen.

Nieuwbouw huis

Als bouwbedrijf en aannemersbedrijf in één hebben wij de ervaring, maar ook het netwerk om een nieuwbouw huis te kunnen realiseren. Mocht u plannen hebben om een nieuwbouw huis te laten bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Service van A tot Z

Wij helpen u graag vanaf het eerst ontwerp tot aan de oplevering. Wij regelen het gehele bouwproject, van de plannen tot aan de juiste vakmensen. Desgewenst helpen we ook met de vergunning voor uw bouwproject. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we het totale project van A tot Z aan moeten pakken en welke vakmensen uit ons netwerk wij hiervoor nodig hebben.

Concepten en inspiratie voor uw nieuwe woning

Inspiratie nodig? Bekijk onze concept nieuwbouw met prachtige voorbeelden van woningen die we kunnen bouwen in verschillende stijlen: romantisch, landelijk klassiek, notariswoning, jaren dertig woonstijl, oer-Hollands, klassieke allure, eigentijds indrukwekkend, modern minimalisme, landelijke eenvoud en meer.

Verder is het mogelijk om een huis te bouwen als vrijstaande woning, als 2 onder 1 kap, een volledig afgewerkte woning of juist een casco woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u al ideeën of wensen? Leg ze aan ons voor, wij denken graag met u mee.

Verbouw, aanbouw of uitbouw

Heeft u plannen om uw huidige huis of een bepaalde ruimte in huis te verbouwen? Of overweegt u een aanbouw of uitbouw? Wij denken niet alleen graag met u mee, maar helpen ook met het adviseren op het gebied van vergunningen en stemmen de planning met u af.

Uitbouwen en aanbouwen

Er zijn veel mogelijkheden voor een verbouwing. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer verbouwen of het plaatsen van een dakopbouw. Indien u een bestaande ruimte zoals uw woonkamer of keuken wilt uitbreiden, zijn onze vakmensen u graag van dienst. Denkt u bij een uitbouw van de woning bijvoorbeeld aan een nieuwe indeling van uw woning of bedrijfspand, of aan het plaatsen van een dakkapel voor meer leefruimte en licht.

Wilt u een compleet nieuwe ruimte creëren bij uw woning of pand? Ook dan staan we voor u klaar. De realisatie van een dakopbouw, bijkeuken, garage, nieuwe serre of carport zijn veelvoorkomende voorbeelden van uitbouwen. U creëert met een dergelijke aanbouw aan het huis een nieuwe woon- en leefruimte bij uw woning of bedrijfspand.

Projecten van ons aannemersbedrijf

Inspiratie opdoen? Kijk eens bij de afgeronde projecten van klanten die u voorgingen. Of begin alvast met het zelf samenstellen van uw uitbouw met onze online tool!

Voor al uw aanbouw of uitbouw plannen kunt u contact opnemen, dan komen wij graag langs om uw wensen te bespreken en ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Tot slot staan wij ook voor u klaar op het gebied van onderhoud. Het kan gaan onderhoud om door stormschade of inbraakschade, renovatie van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer, maar ook onderhoudswerkzaamheden zoals kozijnen vervangen of het vernieuwen van hang- of sluitwerk.

Mocht u benieuwd zijn of wij kunnen helpen met bepaald soort onderhoud in uw huis, dan kunt u contact met ons opnemen via het onderhoudsformulier.

Aannemersbedrijf met het BouwGarant keurmerk

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft het BouwGarant keurmerk. Dit betekent meer zekerheid voor u als klant. Zo beschikken wij over alle juiste diploma’s en verzekeringen en zijn we grondig getoetst op kwaliteit. Uiteraard heeft u ook recht op de garantie- en klachtenregeling van BouwGarant.

Reviews bouwbedrijf en aannemersbedrijf Wendelgelst B.V.

Wilt u weten hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren? Lees de reviews over Wendelgelst B.V. op de onafhankelijke site Klanten vertellen. Of neem een kijkje op onze pagina met projecten, waar u een greep kunt vinden uit de projecten die wij als aannemersbedrijf en bouwbedrijf voor onze klanten mochten realiseren.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag bij al uw bouwprojecten in regio Rijsenhout!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen