Kozijnen vervangen

U wilt uw oude kozijnen vervangen? Dat regelt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. graag voor u. Vaak gaat het om oude houten kozijnen die aan vernieuwing toe zijn. Wellicht is er sprake van schade of lekkage bij uw raamkozijnen. Of zoekt u een duurzame oplossing die energie en geld bespaart? In alle gevallen zijn de vakmensen van ons bouwbedrijf u graag van dienst.

 

Houten kozijnen vervangen

Raamkozijnen zijn er in allerlei soorten materialen. Van houten tot kunststof kozijnen en van aluminium tot staal. Hout is het meest gebruikte materiaal voor kozijnen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u houten kozijnen moet vervangen. Het hout kan verouderd of versleten zijn, waardoor er lekkage of tocht ontstaat. Ook geef een versleten raamkozijn minder ondersteuning aan de ruit, wat schade aan de ruit kan opleveren.

Kozijnen vervangen en energie besparen

Slechte isolatie van het raamkozijn, bijvoorbeeld door slijtage of schade, heeft ook gevolgen voor uw energierekening. Door tocht en vocht ontsnapt er veel energie en warmte. Hierdoor lopen uw energiekosten snel op. Het tijdig vervangen van kozijnen zal dit voorkomen. Natuurlijk kunnen we enkelglas meteen vervangen voor dubbelglas voor een grotere energiebesparing. Wist u dat oude en versleten kozijnen bovendien extra gevoelig zijn voor inbraak? Een extra reden om uw kozijnen tijdig te vervangen.

 

Nieuwe houten of kunststof kozijnen op maat

Bij het plaatsen van nieuwe kozijnen kiezen veel mensen voor kunststof kozijnen. Deze raamkozijnen zijn het voordeligst in aankoop, onderhoudsvriendelijk en in veel soorten beschikbaar. Maar u kunt ook kiezen voor nieuwe houten kozijnen, bijvoorbeeld om de uitstraling van uw woning te behouden indien deze oorspronkelijk al houten kozijnen heeft. Ook aluminium en zelfs trendy stalen kozijnen behoren tot de mogelijkheden.

 

Lees onze reviews en beoordelingen

Wat uw wensen ook zijn; het team van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. bespreekt graag de opties, geeft goed advies en vervangt uw kozijnen vakkundig voor u. Hoort u graag van klanten die u voorgingen of wij onze beloftes waarmaken? Neem een kijkje bij onze reviews en beoordelingen. Ook voor onderhoud, verbouwingen en nieuwbouw kunt u bij ons terecht.

 

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is werkzaam in de brede regio rondom Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep en Heemstede. Neem nu vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag van u!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen