Aannemer Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer in Noord-Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aannemer en bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpt u graag met het plannen en uitvoeren van uw volgende bouwproject.

Dé aannemer in Noord-Holland voor al uw bouwprojecten

Als aannemer in Noord-Holland helpen wij u graag met verschillende projecten binnen de bouw. Wij zijn gevestigd in Rijsenhout en actief in de regio Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, Heemstede en Aalsmeer.

Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwen. Ook voor het aanbouwen en uitbouwen van woningen en bedrijfspanden en voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Dit doen we met onze professionele en efficiënte werkwijze voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij staan voor een hoge kwaliteit van dienstverlening, grote persoonlijke betrokkenheid en korte communicatielijnen, vanaf het eerste advies tot aan de definitieve oplevering.

Nieuwbouw woning

Een nieuwbouw woning laten bouwen is spannend en brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het kan daarom handig zijn om een aannemersbedrijf in te schakelen, waarbij u één aanspreekpunt heeft. Zo blijft de planning van de verschillende werkzaamheden voor u duidelijk en overzichtelijk en hoeft u zelf geen spil te worden in een web van onderaannemers.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. neemt uw nieuwbouwproject graag uit handen, waarbij wij het gehele project opzetten en uitvoeren. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw en zelfs verschillende nieuwbouw concepten om het uitwerken van uw ideeën gemakkelijker te maken. Als u deze stap gaat zetten, dan helpen wij u graag van het ontwerp tot de planning en uiteindelijk de oplevering van uw droomhuis.

Huis verbouwen of renoveren

Denkt u juist aan uw huis verbouwen of renoveren? Dat kan natuurlijk ook! Wij denken met u mee om zo de verbouwing of renovatie te creëren die u in gedachten heeft. Wij komen graag langs om mee te kijken, advies te geven en vervolgens een passend voorstel te doen.

Op het gebied van verbouwen kunt u bij ons voor verschillende projecten terecht. Zo kunnen wij onder andere helpen met een andere indeling van uw huis, om bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning te realiseren. Maar ook bij een kleinere verbouwing, zoals een badkamer verbouwen of een kantoor verbouwen kunnen wij u van dienst zijn.

Aanbouw of uitbouw

Wij als aannemer in Noord-Holland kunnen u ook helpen met het realiseren van een aan- of uitbouw. Wij kunnen zowel uw huidige huis verder uitbouwen als een nieuw gedeelte aan het huis toevoegen, zoals  een dakopbouw of een glazen aanbouw in de vorm van een serre.

Houten kozijnen vervangen of ander onderhoud

Ook bij kleinere klussen zijn we u als aannemer en bouwbedrijf graag van dienst. Zo staan wij voor u klaar om houten kozijnen te vervangen of u te helpen met andere onderhoudsklussen en reparaties.

Onderhoud aan uw woning is erg belangrijk om zwaardere schade in de toekomst te voorkomen. Aarzel daarom niet om op tijd contact met ons op te nemen via het onderhoudsformulier.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. als uw aannemer in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een aannemer in Noord-Holland, dan is Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u graag van dienst. Wij beschikken over het BouwGarant keurmerk, zodat wij meer zekerheid kunnen bieden aan u als klant.

Heeft u een plan voor een bouwproject? Neem direct vrijblijvend contact op om het met ons te bespreken. Ons team staat voor u klaar!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen