Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning Bouwbedrijf Wendelgelst

Een nieuwbouw woning bouwen die volledig voldoet aan al uw wensen? Dat is niet alleen een realiseerbare droom, maar ook een immens groot project. Gelukkig kan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V u hierin helemaal ontzorgen, zodat uw gedroomde nieuwbouw woning realiteit wordt.

Nieuwbouw woning ontwerpen

Een nieuwbouw woning ontwerpen is de fase die u hoogstwaarschijnlijk het meest aanspreekt. U weet zelf het best wat voor soort nieuwbouw huis u wilt, maar ook uit hoeveel kamers de woning moet bestaan en hoe u deze ongeveer wilt indelen.

Wel hebben wij een tiental concept woningen om u alvast een beetje op weg te helpen. Deze nieuwbouw concepten zijn mooie voorbeelden van wat wij kunnen realiseren. Per woning kunt u meer informatie vinden over de bruto inhoud, de vanaf-prijs en de plattegronden.

Uiteraard kan het zo zijn dat uw ideale nieuwbouw woning er niet tussen zit of dat u aan een bepaald concept aanpassingen zou willen doen. Dit is beide mogelijk en absoluut geen probleem. Wij kijken bij de ontwerpfase graag met u mee en geven u advies waar nodig, of nemen het desgewenst voor u uit handen.

Wat zijn de kosten van een nieuwbouwhuis?

Bij ons overzicht van nieuwbouw concepten is er een vanaf-prijs te zien, zodat u een redelijke inschatting kunt maken van wat een nieuwbouw woning gaat kosten. Uiteraard is dit ook volledig afhankelijk van uw wensen. Daarom zetten wij graag al uw wensen op een rijtje en stellen we aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Aan de hand van deze offerte kunt u zien of zowel de prijs als het ontwerp van het huis bij u past. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en om eventueel een afspraak in te plannen om samen te sparren over uw droomhuis.

Wat zijn de voordelen van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.?

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpt u graag met het ontwerpen en uitvoeren van de bouw en de oplevering van uw nieuwbouw woning. De voordelen hiervan zijn:

 • Dat u tijdens het gehele proces één contactpersoon heeft. U hoeft niet te schakelen tussen onderaannemers en de verschillende vakmensen die meehelpen aan het project.
 • Dat wij de vooraf besproken planning in de gaten houden en continu voor u nastreven.
 • Dat u verzekerd bent door BouwGarant, waardoor u met een gerust hart kunt rekenen op een prachtig nieuwbouwhuis.
 • Dat wij al ruim 30 jaar ervaring hebben in het vak. Wij hebben al veel verschillende huizen gerealiseerd, van vrijstaande woningen tot villa’s.
 • Dat wij u voor en tijdens de bouw ontzorgen van A tot Z, van de bouwtekeningen tot de benodigde vergunningen.

Laten we uw droomhuis realiseren!

We gaan graag voor u aan de slag om uw droomhuis te realiseren. Een nieuwbouw woning is niet zomaar iets, want je wil het liefst dat dit zo lang mogelijk bij al uw wensen past. Wij kijken daarom graag met u mee van de ontwerptekeningen tot de oplevering en zelfs daarna.

Wij zijn werkzaam in de regio van Rijsenhout, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Heemstede. Wij komen graag bij u langs om de wensen voor uw nieuwbouwhuis te bespreken, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ook interessant: Nieuwbouw, Nieuwbouw conceptenHuis laten bouwen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen