Nieuwbouw Haarlem

Nieuwbouw Haarlem

Nieuwbouw in Haarlem? Laat uw nieuwbouw huis bouwen door het vakkundige team van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Van particulieren en bedrijven tot gemeentes, schoolbesturen, VvE’s en ontwikkelaars; voor nieuwbouw in Haarlem bent bij ons aan het juiste adres.

 

Nieuwbouw Haarlem: maatwerk en conceptuele nieuwbouwwoningen

Als expert in nieuwbouw, verbouw en woning onderhoud staat Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voor u klaar bij alle soorten nieuwbouw in Haarlem en omstreken. Van vrijstaande woning tot bedrijfspand, van twee-onder-een-kap tot moderne villa; wij hebben het allemaal al eens gerealiseerd. Bovendien kunt u kiezen voor maatwerk, waarbij elke woonwens in uw nieuwbouw huis verwerkt kan worden, of voor conceptuele nieuwbouw met kwalitatief hoogstaande conceptwoningen voor iedereen. Starters, gezinnen, doorstromers en senioren; voor iedere doelgroep wat wils met onze kant-en-klare nieuwbouwwoningen.

 

Waarom kiest u Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. bij nieuwbouw in Haarlem?

Met een ruime keuze aan bouwbedrijven en aannemersbedrijven in Haarlem; waarom kiest u voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V? Onze voordelen op een rij:

 • Vanwege ruim 30 jaar ervaring, grote deskundigheid en betrouwbaarheid.
 • De hoge kwaliteit van onze dienstverlening en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Altijd één vast aanspreekpunt zodat wíj voor u communiceren met het team van eigen vakmensen en ervaren samenwerkingspartners, niet u. Wij bewaken de professionele en deskundige werkwijze, de planning en het nakomen van alle afspraken.
 • Korte communicatielijnen, een efficiënte aanpak en zo min mogelijk overlast vanwege een goede planning.
 • Optimale zekerheid van BouwGarant.
 • Hoge beoordelingen van klanten die u voorgingen, u leest ze hier.

 

Nieuwbouw plannen in Haarlem? Leg uw woonwensen aan ons voor

Hoe ziet uw ideale nieuwbouw huis eruit? Welke vraagstukken spelen er? Neem nu contact met ons op om uw wensen en plannen voor te leggen. Onze vakmensen helpen u vanaf het eerste idee en ontwerp tot aan de oplevering. Ook bij het aanvragen van de juiste vergunningen adviseren we u graag.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is werkzaam in de brede regio rondom Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Heemstede en Aalsmeer.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen