Nieuwbouw Hoofddorp

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning in Hoofddorp? Wat dacht u van een eigen nieuwbouw in Hoofddorp laten bouwen? We zijn ons ervan bewust dat bij de bouw van een nieuwbouw huis veel komt kijken, maar het is een mooie manier om binnen uw budget het droomhuis te creëren dat u in gedachten heeft. De experts van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpen u bij het realiseren van nieuwbouw in Hoofddorp, vanaf het eerste idee tot en met de succesvolle oplevering. We vertellen u graag hoe wij te werk gaan!

De voordelen van nieuwbouw in Hoofddorp

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Dat maakt het vaak lastig om een huis te vinden dat perfect bij u past. Er moet vaak nog het één en ander aan verbouwd worden om het geheel aan uw wensen en smaak te laten voldoen. Stel dat u niet gaat voor een bestaand huis dat u volledig moet verbouwen, maar in plaats daarvan kiest voor het laten bouwen van nieuwbouw in Hoofddorp dat al volledig aan al uw eisen voldoet? Dat scheelt veel pijn en moeite! We vertellen u graag meer over alle voordelen van uw eigen nieuwbouw in Hoofddorp.

1. Zelf de locatie bepalen

De één heeft de voorkeur voor een stadse locatie en de ander voor een mooie vrijstaande woning in het groen. Wanneer u een eigen nieuwbouw huis laat bouwen, kunt u zelf bepalen waar uw huis komt te staan. Er zijn vaak nog voldoende kavels te koop om uit te kiezen, maar er worden ook nog geregeld nieuwe percelen voor nieuwbouw vrijgemaakt.

Gaat u bijvoorbeeld liever voor een nieuwbouwproject in het centrum van Hoofddorp, of kiest u liever een locatie op de rand van Hoofddorp? Het is helemaal aan u. Het voordeel hiervan is dat u niet alleen in een huis woont dat straks helemaal naar uw zin is, maar ook op een locatie waar u altijd al heeft willen wonen.

2. De woning en tuin volledig naar wens

Bij de ideale woning komt stiekem altijd meer kijken dan u denkt. Zo zijn veel dingen belangrijk, zoals een fijne indeling, voldoende kamers en een badkamer op de juiste verdieping. Het voordeel als u een huis laat bouwen is, dat u het voor het zeggen hebt. Zo zijn de woning en de tuin na afloop volledig naar wens.

Dat maakt een nieuwbouw huis ook geschikt om jarenlang in te wonen. Waar u bij een koopwoning al snel concessies doet, omdat er weinig aanbod is, kunt u bij de bouw van uw nieuwbouw woning met al uw toekomstplannen rekening houden. Zo is het gemakkelijk om een extra kamer te creëren in een nieuwbouw woning, maar in een bestaande woning gaat dat niet zomaar. Zo is een nieuwbouw huis niet alleen goed voor nu, maar ook voor later.

3. Een energiezuinig en duurzaam huis

Een ander voordeel van nieuwbouw in Hoofddorp is dat het huis duurzamer en energiezuiniger is dan de meeste huizen op de huizenmarkt. Zo hebben veel oudere huizen ook al snel een lager energielabel, wat staat voor minder duurzaam en minder energiezuinig. Een nieuwbouw huis en een duurzaam huis en wordt altijd volgens de huidige maatstaven gebouwd. Dit houdt in dat het goed geïsoleerd is, voorzien is van de nieuwste technieken en afgeleverd wordt met een hoog energielabel. Zo is uw huis ook een stuk duurzamer dan een gemiddelde woning.

4. Een unieke woning binnen uw budget

Bij een bestaande of casco woning is het lastig in te schatten wat de kosten van het verbouwen gaan zijn. Zeker door onvoorziene kosten, zoals de stijgende prijzen in bouwmaterialen, kunnen de kosten hoger uitvallen dan verwacht. Het mooie aan een nieuwbouwproject is dat u van tevoren weet wat het bouwen van uw droomhuis gaat kosten. U heeft geen last meer van prijsstijgingen en krijgt precies wat u wilt voor het afgesproken bedrag. Hierdoor wordt een nieuwbouw in Hoofddorp ook voor starters ineens een stuk aantrekkelijker!

Nieuwbouw Hoofddorp: de mogelijkheden

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van nieuwbouw. In deze tijd hebben wij zowel nieuwbouw woningen als bedrijfspanden gerealiseerd. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden voor uw nieuwbouwproject in Hoofddorp. Wij vertellen u graag wat de type huizen zijn die u kunt laten bouwen, evenals wat wij doen op zakelijk vlak.

Nieuwbouw woning bouwen

Wanneer u een nieuw huis laat bouwen, dan kunt u zelf alles van A tot Z uitkiezen. Dit kan overweldigend zijn, daarom hebben wij ook tien verschillende nieuwbouw concepten om uit te kiezen. Deze concepten zijn voorbeelden van huizen in verschillende stijlen, zodat u kunt ontdekken wat bij u past. Uiteraard is het ook mogelijk om deze concepten verder naar uw smaak aan te passen of om bijvoorbeeld een 2-onder-1 kap te bouwen in één van deze stijlen. In deze paragraaf laten wij u graag meer mogelijkheden zien.

Vrijstaand huis

Een vrijstaande woning laten bouwen is voor velen een droom. Het idee van echt een huis voor uzelf met veel ruimte en privacy spreekt veel mensen aan. Een vrijstaande woning kan in allerlei stijlen gebouwd worden. Gaat u voor een vrijstaand huis in jaren 30 stijl of kiest u toch voor een modern huis? En wilt u een vrijstaande woning met garage of zonder?

Het handigst is om alles voor uzelf te noteren wat u graag terug zou willen zien in uw woning. Wanneer u dit plan van uw kavel en huis gaat bespreken met een aannemersbedrijf, dan staat alles al duidelijk op papier en het ontwerp kan dan zo uitgevoerd worden.

Vrijstaande woning Hoofddorp

Moderne villa of huis

Een moderne villa of een modern huis kenmerkt zich door strakke lijnen met grote ramen voor veel lichtinval. U ziet meestal moderne woningen met wit steen en tegenwoordig zijn ze meestal voorzien van zwarte kozijnen. Het wit wordt ook wel eens afgewisseld met materialen als zwart steen en houten betimmeringen.

Het is eigenlijk maar net wat u mooi vindt! Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kan u een modern huis bouwen dat volledig aansluit bij uw wensen. Zo kunt u alle kenmerken dat u mooi vindt aan een modern huis erin terug laten komen. Bovendien kan het huis ook van binnen precies zo worden afgewerkt als u wilt, van minimalistisch tot een huis dat van alle (toekomstige) gemakken is voorzien.

Moderne villa of huis laten bouwen Hoofddorp

Landelijke woning

Houdt u meer van een warme landelijke uitstraling? Dan is een landelijke woning bouwen waarschijnlijk meer iets voor u! Het mooie van een landelijke woning is dat hij volledig kan worden aangepast aan de omgeving met het gebruik van duurzame materialen, zoals hout. Denk bijvoorbeeld aan de uitstraling van een schuurwoning.

Een andere optie is juist een landelijke woning die iets meer neigt naar modern, maar dan met een mooi rieten dak. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos en kan het precies naar uw wensen worden aangepast. Zo bouwt u een huis waar u van kan blijven genieten.

Landelijke woning laten bouwen Hoofddorp

Notariswoning

De notariswoning is ook een gewilde vorm van nieuwbouw in Hoofddorp. Bij de notariswoning is symmetrie het belangrijkste kenmerk en dat straalt status uit. Een notariswoning bouwen gebeurt meestal op basis van twee bouwlagen en met gelijkmatig verdeelde deuren en ramen. Ook is er vaak gebruik gemaakt van een donkergekleurd dak, zoals zwarte dakpannen, met een klassieke witte lijst. Ook in de kozijnen en bij de deur zijn klassieke afwerkingen te zien.

Wanneer uw voorkeur naar de notariswoning uitgaat, kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar het nieuwbouw concept. Hier ziet u een voorbeeld, inclusief tekeningen en indeling, zodat u een beeld krijgt van hoe uw woning eruit zou kunnen zien.

Notariswoning laten bouwen Hoofddorp

Zakelijke panden bouwen

Als bouwbedrijf zijn wij er zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant. Ook voor u als zakelijke klant kunnen wij een nieuwbouw in Hoofddorp realiseren. Dit kan gaan om verschillende bouwprojecten van groot tot klein. Denk bijvoorbeeld aan een school, een winkel, een magazijn of een bedrijfspand met werk-/opslagruimtes en kantoren.

Aangezien deze nieuwbouwprojecten nogal uiteenlopen, bespreken we graag met u alle wensen en eisen zodat we een ontwerp voor u kunnen opstellen. U kunt een kijkje nemen bij onze gerealiseerde projecten voor een indruk van wat wij precies voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wilt u ook een nieuwbouw woning in Hoofddorp realiseren?

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw nieuwbouw woning in Haarlemmermeer, Hoofddorp of de omgeving hiervan? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft al meer dan 30 jaar ervaring met verschillende nieuwbouw projecten in de omgeving. Wij kunnen zowel uw woning casco als compleet afgewerkt opleveren.

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt veel kijken en het is misschien ook allemaal nieuw voor u. Daarom denken wij graag met u mee. Wanneer u een afspraak met ons maakt komen wij (waar mogelijk) langs op locatie om uw wensen met u te bespreken. Zo kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is binnen het budget dat u ter beschikking heeft voor dit project.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op voor uw nieuwbouwproject. Aan de hand van deze vrijblijvende offerte kunt u zelf kiezen of u klaar bent om de eerste stap naar uw droomhuis te zetten. Wij helpen u daar uiteraard graag mee, maar de keuze is aan u.

Nu vraagt u zich misschien af: waarom zou ik voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. moeten kiezen voor mijn nieuwbouwproject? Wanneer u voor ons kiest heeft dat de volgende voordelen:

 • Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft u tijdens het gehele proces één contactpersoon waarmee u de planning en de werkzaamheden bespreekt. Zo weet u gedurende de bouw van uw nieuwbouw woning precies waar u aan toe bent.
 • Wij ontzorgen u voor en na de bouw van A tot Z, van de bouwtekeningen tot de oplevering van uw nieuwbouw woning of bedrijfspand. Wij kunnen zelfs met u meedenken over het ontwerp en de juiste uitwerking van uw wensen.
 • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Binnen deze tijd hebben wij verschillende nieuwbouw woningen en bedrijfspanden gerealiseerd. Bovendien zijn wij actief als aannemer in Hoofddorp, Haarlemmermeer en omgeving.
 • Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Hierdoor ontvangt u de optimale zekerheid en kunt u met een gerust hart rekenen op een mooie nieuwbouw woning.
 • Wij hebben al vele goede beoordelingen mogen ontvangen van voorgaande klanten en worden vaak gewaardeerd om onze professionaliteit en goede communicatie.

Bespreek de wensen voor uw nieuwbouw project

Bent u klaar voor de realisatie van uw droomhuis of bedrijfspand? En wilt u aan de slag met een nieuwbouw in Hoofddorp (of omgeving) dat volledig aan uw wensen voldoet? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. staat voor u klaar.

Neem contact met ons op om uw plannen en ideeën te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken per 0279 – 34 06 34 of via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met antwoorden op al uw vragen, deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen