Aanbouw woning

Wilt u wat extra leefruimte of juist een overdekte plaats voor uw auto? Dat kunt u realiseren met een aanbouw aan uw woning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een glazen aanbouw, een erker, een dakopbouw, een houten aanbouw of carport. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn, wat het kost en hoe Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u hierbij van dienst kan zijn.

Welke mogelijkheden zijn er voor een aanbouw woning?

Een aanbouw aan de woning kunt u eigenlijk zien als een compleet nieuwe ruimte voor uzelf of persoonlijke bezittingen, zoals uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een serre uitbouw met schuifpui, zodat u ’s ochtends een bakje koffie kan doen in een warme ruimte, maar wel het idee heeft dat u buiten zit door het brede uitzicht over de tuin.

Een andere mogelijkheid is een garage of een carport, waarin of waaronder de auto gestald kan worden. Op die manier heeft u geen last meer van het vuil dat op uw auto waait en staat hij ook lekker dichtbij uw eigen huis.

Er zijn enorm veel mogelijkheden wat een aanbouw woning betreft. Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog gaan voor een mooie erker, een dakopbouw of een houten aanbouw. Ondanks de vele mogelijkheden hebben wij al veel ervaring met diverse verbouwingen, zoals aanbouw en uitbouw. Hierdoor kunnen wij u goed helpen met ideeën en de uitvoering van dit project, dus twijfel zeker niet om contact op te nemen over uw eventuele plannen.

Wat kost een aanbouw aan huis?

De kosten voor een aanbouw aan uw woning zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is er natuurlijk een verschil tussen een serre aanbouw bij een tussenwoning of bij een vrijstaande woning. Maar aangezien een houten aanbouw hier ook onder valt, valt er geen globale schatting te maken. Wij berekenen de kosten van een aanbouw per m2, maar daarin speelt ook de materiaalkeuze een belangrijke rol.

Hoe gaat Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. te werk?

Als bouwbedrijf hebben wij al 30 jaar ervaring met verbouwingen, zoals het plaatsen van een aanbouw aan een woning. Wanneer u besluit om ons in te schakelen voor uw project, dan kijken wij graag op locatie mee en bespreken wij uw wensen en plannen. Op die manier kunnen wij een eventueel ontwerp en een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Gaat u met ons in zee? Dan zorgen wij voor één contactpersoon voor al uw vragen en duidelijke afspraken voor het gehele project. Wij werken met een vast team van goede vakmensen waarop we kunnen bouwen. Zo garanderen we een strakke planning en zo min mogelijk overlast. Met de BouwGarant garantie heeft u als klant extra zekerheid en kunt u rekenen op een professioneel resultaat.

Wilt u meer weten?

Wij van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. helpen u graag verder als u nog vragen heeft of benieuwd bent naar wat wij kunnen betekenen voor uw project. Wij zijn actief in de regio van Rijsenhout, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek en een vrijblijvende offerte.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen