Verbouwing Haarlem

Woont u (binnenkort) in Haarlem en wilt u uw woning verbouwen? Of bent u voor uw bedrijf op zoek naar een bouwbedrijf in Haarlem voor een verbouwing aan uw zakelijke pand? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst aan het juiste adres. Wij werken in Haarlem en omgeving en met onze 30 jaar ervaring helpen we u ook graag bij uw project! Lees snel verder wat wij voor uw verbouwing in Haarlem kunnen betekenen en waarom wij hier als bouwbedrijf de geschikte kandidaat voor zijn.

Verbouwing van uw woning in Haarlem?

Wilt u uw woning verbouwen in Haarlem en omgeving? Of u nu uw badkamer wilt verbouwen, een aan- of uitbouw wilt laten plaatsen of grote verbouwing, zoals een volledige renovatie wilt laten uitvoeren, wij helpen u graag. Hieronder vertellen wij waar we u allemaal bij kunnen helpen en laten we ook een aantal voorbeelden zien van projecten die wij hebben gerealiseerd.

Liever direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Neem hier contact met ons op en we horen graag wat u in gedachten heeft!

Renovatie Haarlem: uw volledige huis laten verbouwen

Het kan zijn dat uw oudere woning aan renovatie toe is of dat u een oudere woning heeft gekocht die wel een renovatie kan gebruiken. Een grote verbouwing als deze neemt veel tijd in beslag en het is meestal niet iets wat u volledig zelf kunt doen. Wanneer u een groot gedeelte van uw woning wilt strippen en vernieuwen, bijvoorbeeld onder het mom van een energieneutrale woning creëren, dan is het handig om hiervoor een aannemersbedrijf in te schakelen.

Een aannemersbedrijf kijkt namelijk met u mee welke aanpassingen er nodig zijn om een geslaagde renovatie uit te voeren. Maar luistert eveneens naar de wensen die u heeft en wat u precies wilt bereiken met deze renovatie. Het kan zijn dat u de waarde van uw woning wilt verhogen, maar misschien wilt u juist een aangenamere woning creëren waar u de rest van uw leven kunt blijven wonen. Iedere situatie is anders en daarom kijken wij graag op locatie met u mee om een duidelijk beeld te krijgen van uw woning en uw wensen. U kunt dan het beste contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Een voorbeeld van een renovatieproject is deze woning in Heemstede. Met een plan en een ontwerp van een architect is de gehele woning verbouwd. Met een nieuwe badkamer, toiletten, wand- en plafondafwerking en een grote uitbouw is deze woning omgetoverd tot een moderne woning voorzien van alle gemakken van deze tijd.

Een aanbouw of uitbouw laten plaatsen

Met een aanbouw of uitbouw creëert u veel extra ruimte bij uw woning. Een aanbouw aan huis is een extra ruimte die aan uw woning wordt gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan een garage, een serre, een (bij)keuken of een dakopbouw. De ruimte is apart toegankelijk via een deur aan uw woning of in het geval van een dakopbouw via een trap. Met een dakopbouw in Haarlem bouwt u namelijk een hele extra verdieping bovenop uw woning, ideaal als u net een ruimte, zoals een slaapkamer, tekortkomt.

Een uitbouw is daarentegen het groter maken van een bestaande ruimte. Er wordt vaak voor een uitbouw gekozen wanneer men de keuken tot een leefkeuken wil ombouwen, of wanneer de huidige woonkamer net te klein is. Een andere populaire vorm van uitbouwen is het plaatsen van een dakkapel. Wanneer u uw woning in Haarlem van een dakkapel voorziet, is de bovenste verdieping van uw woning een stuk groter! Zo stoot u minder snel uw hoofd tegen het plafond, maar creëert u met een simpele zolder verbouwing ook meteen meer lichtinval.

Benieuwd naar de kosten van een uitbouw of aanbouw? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een aanbouw of uitbouw laten plaatsen

Badkamer verbouwen in Haarlem

Is uw huidige badkamer niet helemaal naar uw smaak of heeft u het idee dat de indeling beter kan? Een badkamer verbouwen kunt u het beste overlaten aan een expert. Deze luistert naar uw wensen en maakt aan de hand hiervan een geschikt ontwerp. Wanneer de badkamer van uw dromen niet in uw huidige badkamer past, dan is het ook mogelijk om de huidige badkamer uit te bouwen of een volledige aanbouw te plaatsen met nieuwe badkamer.

U laat misschien maar één keer een badkamer plaatsen, dus daarom is het heel belangrijk dat de badkamer volledig naar uw zin is. Door uw badkamer verbouwing in Haarlem uit te laten voeren door een aannemer bevinden alle werkzaamheden zich onder één dak. Een aannemer kan voor u het ontwerp maken, de tegels en het sanitair bestellen en plaatsen en uw leidingwerk aanpassen waar nodig. Zo volgen alle werkzaamheden elkaar mooi op en kunt u binnen een korte tijd al genieten van een prachtige badkamer, waarin u volledig tot rust komt.

Badkamer verbouwen in Haarlem

Keuken verbouwen

Is uw keuken gedateerd en vindt u het tijd voor een nieuwe? Of heeft u behoefte aan een grotere keuken, waarbij eten en gezelligheid samenkomen, zoals in een leefkeuken? Wanneer de keuken verbouwen hoog op uw lijstje staat, dan helpen wij u daar graag mee. Bij onze projecten ziet u meerdere voorbeelden waarbij we een uitbouw hebben geplaatst om de (bestaande) keuken te vergroten.

Uw keuken verbouwen met behulp van een uitbouw brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u eindelijk wel plek voor die grote eettafel voor de hele familie, heeft u meer lichtinval dan voorheen en kunt u nu wel het kookeiland van uw dromen kwijt. Dit maakt uw huidige woning ook een stuk ruimer en daardoor wordt het woongenot vergroot.

Keuken verbouwen

Garage verbouwen

Het kan ook uw wens zijn om een andere ruimte in huis te verbouwen, denk bijvoorbeeld aan de garage. Er kunnen meerdere redenen zijn om uw garage te verbouwen. Misschien biedt de huidige garage niet voldoende opbergruimte of wilt u graag een garage waar u uw wasmachine en droger kwijt kunt. Wij kunnen uw garage dan opknappen met een betere praktische indeling en het juiste leidingwerk.

Is uw garage aan een verbouwing toe, omdat hij niet (zo goed) geïsoleerd is? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen. We kunnen de isolatie van uw garage verbeteren, zodat het zowel in de zomer als winter een comfortabele plek is om uw hobby uit te oefenen. Twijfelt u of dit mogelijk is of weet u niet goed wat er allemaal bij komt kijken? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken, advies te geven en een vrijblijvende offerte op te stellen. Neem hier contact met ons op.

Totaalrenovatie van uw appartement

Bij een appartement verbouwen komen net wat andere zaken kijken, dan bij het verbouwen van een huis. U wilt de verdieping die u heeft zo praktisch mogelijk indelen, waardoor u van de ruimte van uw appartement kunt genieten en alles heeft wat u nodig heeft. Wanneer u nadenkt over een totaalrenovatie van een appartement, dan is het verstandig om hiervoor een aannemer in Haarlem in te schakelen.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is het bouwbedrijf in Haarlem die u kan helpen met een grote verbouwing, zoals deze. Wij maken aan de hand van uw wensen of met behulp van een architect een het meest optimale ontwerp en regelen de verbouwing voor u van A tot Z. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de toestemmingen die de VvE (Vereniging van Eigenaren) u dient te  verlenen en zorgen wij er met onze vakmensen voor dat het een appartement wordt waar u met veel plezier kunt wonen!

Verbouwing in Haarlem voor zakelijke klanten

Een verbouwing in Haarlem kunnen wij ook realiseren voor zakelijke klanten. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorpand, een school of een praktijk die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Wij horen graag wat u in gedachten heeft en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Hieronder vind u een overzicht van verbouwingen in Haarlem die wij uitvoeren voor u als zakelijke klant.

Kantoor verbouwen

Past uw huidige kantoor niet meer bij deze tijd en kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft al voor verschillende bedrijven de kantoorruimte onder handen genomen.

Zo hebben we bijvoorbeeld een kantoor in Aalsmeer gerenoveerd. Hierbij hebben we niet alleen het schilderwerk gedaan en een nieuwe vloer gelegd, maar ook een nieuw plafond geplaatst en de kozijnen vervangen voor stalen binnenkozijnen voor een industriële look. Het kantoorpand oogt nu weer modern en fris, wat veel doet voor de sfeer op kantoor! Dus wilt u ook de productiviteit en sfeer in uw kantoor en vergaderruimtes vergroten? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag.

Kantoor verbouwen

Kantine verbouwen

Een kantine is een plek om te ontspannen, om samen te komen en te genieten van de lunch. Tegenwoordig is bijvoorbeeld een gezonde kantine erg belangrijk en daarom overweegt u misschien om uw huidige kantine te verbouwen. Wat dacht u van een leuke koffiecorner, zodat u en uw collega’s ook hier kunnen zitten voor een zakelijke meeting? Of misschien juist entertainment, zoals een voetbaltafel, om collega’s of studenten echt aan te moedigen om een moment van ontspanning in te lassen?

Wij denken graag met u mee wat voor soort kantine past bij uw bedrijf. Ieder bedrijf is anders en daarom begrijpen we ook dat bij ieder bedrijf de wensen verschillen. Bent u benieuwd hoe u uw kantine zo optimaal mogelijk kunt inrichten? Neem dan contact met ons op en wij komen graag langs op locatie voor een goede indruk van uw bedrijf. Kijk voor voorbeelden ook eens naar de verbouwingen die wij gerealiseerd hebben bij de bedrijfskantine van Holex Flower en de lerarenkantine van het Haarlemmermeer Lyceum.

Kantine verbouwen

Bedrijfspand renoveren

Heeft uw bedrijfspand een renovatie nodig? Wij helpen u bij iedere soort verbouwing in Haarlem, dus ook bij de renovatie van uw bedrijfspand. We kunnen ons voorstellen dat een oude standaard kantoorruimte niet helemaal past bij wat u en uw bedrijf willen uitstralen. Het mooie is dat tegenwoordig niet alleen meer wordt gekeken naar wat praktisch nodig is op een kantoor, maar ook wat nodig is qua kleurgebruik en materialen om de productiviteit, sfeer en de uitstraling van het merk ten goede te komen.

Bij een renovatie kunnen verschillende ruimtes of het hele gebouw in één keer worden verbouwd. Dit doen wij niet alleen voor bedrijven met kantoorpanden, maar ook voor praktijken, scholen en andere bedrijfspanden. Als aannemer kunnen wij de kantoor- en vergaderruimtes, kantine, keuken, toiletten en alle andere ruimtes met onze ervaren vakmensen renoveren. Zo wordt het gehele project door één bedrijf uit handen genomen en kunt u zo snel mogelijk weer in uw vertrouwde kantoor aan de slag.

Bedrijfspand renoveren

Een verbouwing in Haarlem? Schakel Bouwbedrijf Wendelgelst in!

Een verbouwing is een project die u misschien liever uitbesteedt. Het kan veel tijd kosten, maar het is ook iets wat u liever goed laat doen door professionals. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is al meer dan 30 jaar actief in de regio van Haarlem. Wij helpen u graag bij de verbouwing van uw woning of bedrijfspand en doen dit altijd met een vast team van vakmensen die door ons worden aangestuurd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe de verbouwing bij u verloopt. Wij zorgen er namelijk voor dat alles verloopt volgens planning met het gewenste resultaat.

Bent u benieuwd hoe zo’n verbouwing precies in zijn werk gaat en hoe wij u hierbij helpen? Wanneer u uw verbouwing door ons wilt laten verzorgen, dan hanteren wij het volgende stappenplan:

 1. U neemt contact met ons op en we plannen samen een afspraak in op locatie. Op die manier kunnen we uw wensen bespreken en zien waar het om gaat. Dit helpt ons om een duidelijke offerte op te stellen, waarin u precies ziet wat welk onderdeel kost. Zo kunt u zelf inschatten of dit binnen uw budget past of liever toch nog een aantal wijzigingen aanbrengt. Naar wens wordt in deze fase ook een ontwerp aangeleverd, zodat u weet of onze ideeën met elkaar overeenkomen.
 2. Gaat u akkoord met de offerte en is het ontwerp helemaal naar uw zin? Dan plannen we het project in. We bespreken met u wanneer we gaan starten en hoeveel tijd de verbouwing gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
 3. Wanneer de datum gepland staat, gaan wij achter de schermen alvast aan de slag. We bestellen de producten die we voor de verbouwing nodig hebben, zorgen dat de bouwtekeningen in orde zijn en gaan aan de slag met eventuele vergunningen.
 4. Het is zover, de geplande datum! We gaan beginnen met verbouwen. We delen voorafgaand aan de verbouwing de planning met u, zodat u weet welke werkzaamheden wanneer plaatsvinden. Ook kunt u altijd contact opnemen met een vast contactpersoon wanneer er vragen zijn of andere zaken die u wilt bespreken. Een heldere en duidelijke communicatie staat bij ons voorop!
 5. Na de verbouwing lopen we samen met u het resultaat langs. We hopen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Wanneer u dat bent, dan hoeft u pas over te gaan op betaling van het project. Is dat niet zo? Dan kijken we samen naar een geschikte oplossing. Dat scheelt u een hele hoop zorgen.

Het is voor u als klant vast goed om te weten dat u bij ons voorop staat. Wij werken altijd met een vast team van vakmensen die professioneel te werk gaan. We proberen, ondanks de verbouwing, zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Zo kunt u snel genieten van het beloofde eindresultaat.

Wij zijn als bouwbedrijf aangesloten bij BouwGarant, dit betekent meer zekerheid voor u als klant. Wij worden namelijk regelmatig getoetst of wij de juiste diploma’s en verzekeringen hebben, maar ook of wij voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met een 9,4.

Een verbouwing in Haarlem

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat zo’n verbouwing gaat kosten? Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we graag wat u plannen zijn en komen we op locatie langs. Zo kunnen we uw wensen bespreken, advies geven waar nodig en aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte opstellen. U beslist vervolgens zelf of u hier akkoord op geeft en de verbouwing door ons wilt laten uitvoeren.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. bouwt, verbouwt en voert onderhoud uit in Haarlem en de regio van Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Wanneer u in Haarlem of de regio hiervan woont of werkt, komen wij graag bij u langs om uw project te bekijken en de offerte op te stellen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of 0297 340634.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen