Garage ombouwen tot woning

Een garage ombouwen tot woning is voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. een leuke en snel te realiseren klus! Met vakmanschap en jarenlange expertise weten wij al uw bouwplannen om te zetten naar uw wens. Van meedenken en adviseren tot ontwerpen en uitvoeren, bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. zit alle kundigheid onder één dak. Voor ons team professionals is geen enkele klus te groot. Voor een garage ombouwen tot woning bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. aan het juiste adres.

Wilt u uw garage ombouwen tot woning? Dat kan met behulp van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een garage verbouwen tot woonruimte. Heeft een garage een woon woonbestemming? Dan kan het voor meerdere doeleinden dienen, denk hierbij aan een verlening van uw woning, een zorgwoning of een studio. Een garage verbouwen tot woning? Daar weet Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. wel raad mee. Wij denken graag met u over de mogelijkheden van een garage verbouwen tot woning. Neem hiervoor contact met ons op of stel uw vraag in het contactformulier. Wij helpen u graag.

Garage ombouwen tot woonruimte

Voor u een garage laat ombouwen tot woning is een vergunning aanvragen belangrijk, indien nodig. Wij adviseren u hierbij en denken graag met u mee. U kunt uw garage verbouwen tot woonruimte. Zo maakt u optimaal gebruik van de totale oppervlakte en alle bijbehorende vierkante meters. Zit uw garage aan uw huis vast, dan is het mogelijk om deze ruimte te betrekken bij uw woning. Hiermee wint u een aanzienlijk groot oppervlakte wat al snel neerkomt op twintig vierkante meters. Dit kan bijvoorbeeld een uitbouw van de keuken mogelijk maken of een extra grote zitkamer.

Garage ombouwen tot studio

Een garage ombouwen tot woning kan natuurlijk ook in de vorm van een studio. Tegenwoordig is een kamer of huis zoeken voor de jeugd niet makkelijk. Heeft u bijvoorbeeld volwassen kinderen die nog thuis wonen, maar wel enorm behoefte hebben aan een eigen plek? Dan zou u erover na kunnen denken om uw garage om te bouwen tot studio. Dat scheelt uw kinderen enorm in kosten op de lange termijn en kunt u op deze manier iets bijdragen. Daarnaast zorgt het ervoor dat u beiden meer privacy krijgt. Bouwbedrijf Wendelgelst helpt u graag bij het gehele proces van A tot Z. Van het adviseren, aanvragen van een vergunning en ontwerpen tot de daadwerkelijke verbouwing, onderhoud en oplevering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Garage ombouwen tot zorgwoning

Een garage ombouwen tot woning biedt veel mogelijkheden. Zo ook wanneer u in een moeilijkere tijd zit. Bent u bijvoorbeeld mantelzorger voor uw partner of kind? Of wilt u uw ouder of verzorger dicht bij huis hebben om een deel van de zorg op u te nemen? Dan kan een garage ombouwen tot zorgwoning een mooie uitkomst bieden. Zo is het fijn dat de zorgwoning grenst aan uw eigen woning. U bent altijd bereikbaar, maar blijft uw eigen woonruimte behouden. Daarnaast is een garage ombouwen tot zorgwoning ideaal omdat het gelijkvloers is en dus rolstoelbehendig is. Ook voor mensen die minder mobiel zijn en geen trap (meer) kunnen lopen.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. zorgt ervoor dat al uw woonwensen worden gerealiseerd. Wilt u uw garage isoleren? Er een glazen pui plaatsen voor meer lichtinval? Elektra en leidingen hebben aangelegd voor de aan- en afvoer? Een compleet verzorgde keuken, badkamer en toilet? Alles is mogelijk bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. Dit aannemersbedrijf heeft alle expertise in huis en onder één dak waardoor wij de verbouwing voor u volledig uit handen kunnen nemen. U heeft één contactpersoon en wij regelen alles wat er nodig is. Zo heeft u deze zorgen niet. Wij betrekken u bij het bouwproces en het ontwerp zodat het geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Garage ombouwen tot woning gelukt? Dan blijven wij voor u altijd bereikbaar voor het nodige onderhoud. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in.

Naast een garage ombouwen tot woning, zijn er ook meer mogelijkheden. Hieronder leest u de ideeën m.b.t. een garage ombouwen.

Werkruimte

Mist u net een extra ruimte in uw huis? Dan kunt u overwegen om uw garage om te bouwen tot werkruimte. Zo heeft u een kantoorruimte aan huis, maar toch een eigen plek. Na een dag werk kunt u makkelijk de deur achter u dichtdoen en behoudt u de balans tussen werk en privé. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voldoet aan al uw wensen. Heeft u een garage dat aan uw huis vast zit en wilt u een werkplek waarbij u wel in contact kunt blijven met de rest van het huis? Dan kunt u denken aan een geluidsdichte wand van glas. Zo heeft u het beste van beide werelden. U kunt vanuit werken en u afsluiten, maar als het even nodig is, ook uw kinderen in de gaten houden of het contact met het gezin behouden. Wij denken graag mee met alle mogelijkheden.

Zijn er te weinig licht- en elektrapunten in uw garage? Ook daar kan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u mee helpen. Wij verzorgen een gehele verbouwing van A tot Z. Samen gaan we in gesprek over uw wensen en denken wij met u mee. We maken een ontwerp en passen deze aan naar uw persoonlijke wensen. We adviseren u over de ruimte zodat deze zo optimaal mogelijk kan worden benut. Daarnaast kijken we met u mee over de vergunningen die hierbij eventueel nodig zijn. Onze professionals gaan bij u aan de slag en u houdt contact met één persoon om het overzicht voor u te behouden. Zo weet u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. precies waar u aan toe bent. Samenwerken? Vul vrijblijvend het contactformulier in of neem contact op met een van onze vakspecialisten.

Praktijkruimte

Garage ombouwen tot praktijkruimte behoort ook tot een van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kan realiseren voor u. Heeft u de ruimte voor een praktijkruimte aan huis? Dan is het fijn en een enorme luxe om deze mogelijkheid goed te benutten. Werk en privé is zo makkelijk te combineren, omdat u in de vrije uren geen reistijd verliest, maar binnen een mum van tijd in uw woonkamer staat.

Hobbyruimte of muziekruimte

Wilt u uw garage ombouwen tot hobbyruimte of muziekruimte met goede akoestiek? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. maakt het voor u mogelijk. Wat zal het fijn zijn voor uw gezins- of huisgenoten als u een eigen ruimte krijgt om uw hobby uit te voeren? Zo blijven de kamers in uw woning hun bestemming behouden waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Een eigen hobbyruimte aan huis zodat u lekker u gang kunt gaan en aan het einde van de dag de ruimte zo kunt achterlaten. Een ruimte waar u volledig uw eigen creativiteit kunt ontwikkelen. Een garage ombouwen tot hobbyruimte is bij uitstek de ideale oplossing en vaak biedt het veel meer mogelijkheden dan u voorhand had gedacht. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. verzorgt de gehele verbouwing. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Gastenkamer

Naast een garage ombouwen tot woning of werk- en hobbyruimte, kan het ook een andere uitkomst bieden. Ruimtegebrek door gezinsuitbreiding? Een garage ombouwen tot slaapkamer kan dé oplossing zijn. Alles is mogelijk voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. U hoeft niet bang te zijn dat de slaapkamer koud of slecht geïsoleerd zal zijn, want dat regelen wij. Van isolatie en dakopbouw tot een complete verbouwing of slaapkamer renovatie, niets is voor ons onmogelijk.

Een garage verbouwen tot slaapkamer en badkamer kan een goede oplossing zijn voor een extra gastenkamer. Zo kunt u met een gerust hart gasten ontvangen en ze de benodigde privacy bieden. Daarnaast behoudt u uw eigen privacy, omdat u de badkamer niet met uw gasten hoeft te delen. Een ideale uitkomst voor gasten die ver weg wonen en voor een langere tijd op bezoek komen. Dan is het wel zo fijn als ze een eigen plek hebben waar ze zich af en toe even terug kunnen trekken. Een garage ombouwen tot slaapkamer? Daar draait Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. zijn hand niet voor om. Op zoek naar een gespecialiseerd aannemersbedrijf? Neem dan contact op met ons of vul het contactformulier in. Wij denken graag met u mee.

Schuur ombouwen

Een garage ombouwen tot woning betekent niet altijd dat de garage aan het woonhuis vastzit. Het kan ook zijn dat het gaat om een schuur ombouwen tot woning. Ook in dit geval bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. aan het juiste adres. Een schuur ombouwen tot woonhuis is iets waar wij gespecialiseerd in zijn. Met alle expertise onder één dak zijn wij een betrouwbaar aannemersbedrijf. Samen komen we tot een passen ontwerp en een soepel verlopende verbouwing. Doordat wij één aanspreekpunt bieden, blijft het voor u overzichtelijk van wat er allemaal gebeurt en wat u kunt verwachten. U komt niet voor verrassingen te staan, maar ontvangt duidelijkheid. Wij denken mee in het belang van u.

Een schuur ombouwen tot huis is een goede oplossing voor als u gasten, kinderen of ouders wilt opvangen. Zo wonen ze dichtbij u, maar zit u niet op elkaars lip. Een grote of kleine schuur, dat maakt niet uit. Met iedere ruimte weet Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. wel raad. Iedere ruimte, dus zo ook uw schuur, kunnen wij ombouwen tot een veilig woonhuis. Met al onze vakmensen in huis weten wij van ieder project een daverend succes te maken.

Ontmoet Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. een graag gezien aannemersbedrijf in de omgeving van Rijsenhout; Aalsmeer, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Graag bespreken we met u de bouwplannen en uw wensen en adviseren wij over de mogelijkheden. Naderhand bieden wij een offerte die geheel vrijblijvend en transparant is zodat u vooraf duidelijk weet waar u aan toe bent.

Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kunt u terecht voor alles omtrent een huis verbouwen,  een huis renoveren, moderniseren en ombouwen van iedere gewenste ruimte. Van een aanbouw en uitbouw en een dakopbouw tot aan het vervangen van kozijnen en onderhoud aan uw huis. Van A tot Z, alle expertise en professionaliteit onder hetzelfde dak. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden om zo het optimale uit uw woonhuis te halen.

Een grote of kleine verbouwing, niets is ons te gek. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. biedt een team van vakkundige experts, zoals elektriciens, tegelzetters, timmerlieden en schilders. Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen