Nieuwbouw Amstelveen

Wilt u nieuwbouw in Amstelveen laten bouwen, zoals een huis of een (bedrijfs)pand? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. aan het juiste adres. Wij zijn een bouwbedrijf in omgeving Amstelveen en denken proactief met u mee over het bouwen van een nieuw huis of pand. Hieronder vertellen wij u welke mogelijkheden er zijn en hoe wij een huis realiseren dat volledig aansluit bij uw wensen.

Nieuwbouw huis in Amstelveen

Bij een nieuwbouw huis bouwen komen veel verschillende taken kijken. Misschien heeft u al een kavel gekocht in Amstelveen en bent u nu klaar om na te denken over het ontwerp van uw nieuwbouw woning. Of misschien wilt u eerst oriënteren, zodat u weet waar u aan toe bent en weet welke stappen u moet ondernemen. We bespreken hieronder welke stappen er komen kijken bij het bouwen van een nieuwbouw huis in Amstelveen en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Het ontwerp van uw nieuwbouw woning

Het ontwerp van uw nieuwbouw woning is misschien wel de leukste stap. U kunt nu echt uw droomhuis op papier gaan zetten. Het gemakkelijkste is om te beginnen met het opdoen van inspiratie online. Zo kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar onze conceptwoningen voor ideeën. De conceptwoningen zijn kant-en-klare nieuwbouwconcepten qua ontwerp, maar het is alsnog mogelijk om deze aan te passen naar uw specifieke wensen.

Concept nieuwbouw woningen: kies uw stijl

Wel kan het natuurlijk enorm helpen om hier de stijl te ontdekken die bij u past, wat het ontwerpen van uw nieuwbouw woning iets minder overweldigend maakt. Wij hebben onder andere nieuwbouw concepten binnen de romantische, landelijke, klassieke, jaren 30 en minimalistische stijl. Er zit vast iets tussen wat aansluit bij u.

Zet uw woonwensen op een rij

Wanneer u de stijl heeft gekozen, is de volgende stap: uw wensen op een rij zetten. Wat wil u het liefst? Denk hierbij na over wat u zowel binnen- als buitenshuis graag terug zou willen zien. Gaat u bijvoorbeeld voor een aparte keuken of juist één open grote ruimte met de keuken in de woonkamer? Welke kamerindeling wilt u? Kiest u voor een groene tuin of een tuin met veel verschillende terrasjes, een garage of alleen een schuur? Dit zijn stuk voor stuk dilemma’s om over na te denken. Het beste is om al uw keuzes en wensen te noteren, zodat u hier samen met een aannemer over kunt sparren.

Mogelijkheden bespreken met aannemer of bouwbedrijf

Vervolgens is het belangrijk om te bekijken wat er daadwerkelijk mogelijk is als u kijkt naar het perceel dat u voor uw nieuwbouw woning gaat gebruiken. Uw kavel en huis moeten ook bij elkaar passen. Hoeveel ruimte heeft u? Waar gaat de zon op en waar gaat hij onder? Er komen meestal meer dingen kijken bij nieuwbouw dan u in eerste instantie denkt. Mocht u twijfelen of graag willen dat iemand met u meekijkt, dan kunt u ons al vanaf de eerste stap inschakelen. Als ervaren bouwbedrijf en aannemer kijken wij graag met u mee en stellen we aan de hand van uw wensen een ontwerp voor u op. Dit doen wij geheel vrijblijvend, zodat u aan de hand van dit ontwerp zelf de keuze kunt maken of dit het huis is van uw dromen. Als u interesse of vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Het huis laten bouwen: van vergunning tot droomhuis

Voor we kunnen beginnen met het bouwen van nieuwbouw in Amstelveen, is er eerst een vergunning nodig. Een omgevingsvergunning is voor de bouw van een nieuwbouw woning noodzakelijk. Het kan zijn dat er nog andere vergunningen komen kijken bij de bouw van uw nieuwbouw huis, maar dat is afhankelijk van het perceel en het bestemmingsplan. Mocht u kiezen voor Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. dan kijken wij graag met u mee welke vergunningen u nodig heeft en kunnen wij u hierin volledig ontzorgen.

Efficiënte aanpak en 1 vast contactpersoon

Als de vergunningen rond zijn kan het bouwen van het nieuwbouw huis beginnen. Het bouwen van een huis kan veel tijd in beslag nemen, schakel daarom een ervaren aannemer of bouwbedrijf in. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is dé aannemer in de regio Amstelveen die u hierbij kan helpen. Van het eerste ontwerp tot het gewenste eindresultaat: we ontzorgen van A tot Z en communiceren open en duidelijk met u tijdens het gehele proces. Bovendien krijgt u bij ons één vast contactpersoon, dat zorgt voor korte lijntjes en een efficiënte planning en aanpak. Zo hoeft u zich niet dagelijks bezig te houden met de planning en de bouw van uw woning. U kunt gewoon door met uw dagelijkse bezigheden en wonen in uw nieuwe huis komt toch steeds dichterbij.

Casco of geheel afgewerkte nieuwbouw woning in Amstelveen?

Wanneer het huis staat, is de basis van de nieuwbouw woning af. U kunt ervoor kiezen om een nieuwbouw woning casco te laten opleveren, zonder badkamer, keuken en de afwerking. Echter is het natuurlijk veel fijner als uw woning direct klaar is om in te wonen. Wanneer u een aannemersbedrijf inschakelt, wordt er bijvoorbeeld met u meegedacht over een badkamer en keuken die bij u en uw huis passen. Maar tevens zult u zo de juiste vakmensen inschakelen die alles op de gewenste manier installeren. Zo weet u zeker dat alles precies wordt opgeleverd zoals u zich het had voorgesteld en kunt u optimaal genieten van het professioneel afgewerkte eindresultaat.

2 onder 1 kap bouwen

Hoewel u een vrijstaande woning wellicht erg mooi vindt, gaat uw voorkeur misschien wel uit naar een 2 onder 1 kap. Een 2 onder 1 kap is een goede investering, ook voor de toekomst. Zo bouwt u niet één huis op het perceel, maar twee. Het kan erg geschikt zijn om in de toekomst de woning op te splitsen naar een woning voor uw kind of juist samen met uw ouders in een 2 onder 1 kap te wonen in de vorm van een kangoeroewoning.

Bij een 2 onder 1 kap bouwen komen andere zaken naar voren dan bij het bouwen van een traditioneel vrijstaand nieuwbouw huis. Het is daarom goed om uw wensen en gedachten met een aannemer te bespreken die ervaring heeft met het bouwen van een 2 onder 1 kap. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, dus neem zeker vrijblijvend eens contact met ons op.

Bedrijfspand laten bouwen

Heeft u interesse om een bedrijfspand te laten bouwen? Ook dan kan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u verder helpen. Wij zijn er zowel voor de particuliere als zakelijke klant. U kunt bij onze projecten zien aan wat voor bedrijfspanden wij tot nu toe hebben gewerkt. Wij hebben ervaring met zowel verbouwingen als nieuwbouw bedrijfspanden of bedrijfsunits.

Het kan ook groots aangepakt worden. Zo kunnen wij u helpen met een (zakelijk) pand voor verkoop of verhuur. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een nieuwbouw appartementen in Amstelveen. Wij kunnen u helpen met het opzetten en uitvoeren van de bouw van een dergelijk zakelijk pand.

Wij zijn door onze ervaring goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, maar kunnen ook met u meedenken over wat uw bedrijfspand nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen als u de mogelijkheden wilt bespreken. We kunnen bijvoorbeeld een afspraak inplannen, waarbij we op locatie met u meekijken naar de mogelijkheden en met u meedenken over een ontwerp. Dit doen wij geheel vrijblijvend!

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voor uw nieuwbouw in Amstelveen

Als u een idee heeft voor een nieuwbouw huis, appartement of (bedrijfs)pand, dan helpt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u graag verder met het uitwerken van dit idee. Wij zijn een bouwbedrijf in Amstelveen dat gespecialiseerd is als aannemersbedrijf. Daarom kunnen wij u niet alleen helpen met de bouw van uw nieuwbouw, maar ook met het ontwerp, het regelen van de vergunningen en het aannemen en aansturen van verschillende vakmensen. Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een groot project, dus wij ontzorgen u graag hierin van het begin tot het eind.

Het handige hieraan is dat u één aanspreekpunt heeft. Hierdoor is de communicatie duidelijk en kunt u altijd bij dezelfde persoon terecht voor uw vragen en opmerkingen. Zo kunnen we snel schakelen en worden de werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Hoe groot het project ook is, dit creëert rust, waardoor het project een stuk overzichtelijker wordt.

Waarom Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. inschakelen?

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft ruim 30 jaar ervaring met dit soort projecten. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Dit houdt in dat wij als aannemer een keurmerk hebben in de bouwsector. Dit geeft u als klant nieuwbouwgarantie, wat extra zekerheid biedt bij de bouw van uw woning, appartement of bedrijfspand. U bent zo verzekerd tegen de grootste financiële risico’s en tegen verborgen en gebreken.

Wanneer u met ons in zee gaat kunt u rekenen op een hoge kwaliteit dienstverlening. Wij hanteren een professionele, maar efficiënte werkwijze en organiseren alle werkzaamheden onder één dak. Zo bent u zelfs voor de afwerking van uw nieuwbouw woning bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar nieuwbouw in Amstelveen en omgeving? Die u zelf wilt laten bouwen? Wij zijn actief in de regio Amstelveen en omgeving en helpen u graag met uw bouwplannen. Wilt u meer weten en alle mogelijkheden (op locatie) met ons bespreken? Dan kunt u een afspraak met ons inplannen via de contactpagina. Wij komen dan graag langs om indien mogelijk het perceel te bekijken en al uw plannen en wensen te bespreken. Wij kijken uit naar uw bericht of telefoontje!

Neem hier contact met ons op of bel naar 0297 340634.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen