Jaren 70 woning moderniseren

Een jaren 70 woning moderniseren is een van onze expertises. Is uw woning wel toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. aan het juiste adres. Van een jaren 70 woning moderniseren tot aan- en uitbouw van een boerderijpand en van een jaren 30 huis renoveren tot aan nieuwbouw. Met onze expertise en brede inzetbaarheid leveren wij vakkundig resultaat.

Aandachtspunten bij jaren 70 woningen

Een jaren 70 woning moderniseren is een fijne klus. Door heel Nederland komen dit soort woningen voor. Vooral in het centrum van een stad of dorp zijn veel jaren 70 woningen te vinden. In de jaren 70 werden deze woningen gebouwd met als belangrijkste kenmerk dat ze kwalitatief hoogstaand moesten zijn. Dat betaalt zich nog steeds uit. De basis van een jaren 70 huis is erg stevig. Dat maakt een jaren 70 woning moderniseren voor ons een eitje. De basis staat en de rest kunnen wij naar uw persoonlijke smaak moderniseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Wel zijn er een aantal dingen waar u goed op moet letten bij de aankoop als u van plan bent een jaren 70 woning te moderniseren. Allereerst is het goed om te kijken naar de isolatie. Wanneer u een jaren 70 woning laat moderniseren bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kunt u er vanuit gaan dat we de isolatie aanpakken. We zorgen ervoor dat alle warmte in uw woning blijft en niet verdwijnt via muren of het dak waar isolatie ontbreekt. Een jaren 70 huis moderniseren kan door een aantal veranderingen al een enorm verschil maken, zoals het plaatsen van een nieuw dak en het moderniseren van de binnen- en buitenmuren.

Badkamer moderniseren

Bij een jaren 70 badkamer, woonkamer, hal of slaapkamer denkt u misschien meteen aan het bloemetjesmotief en de vele kleuren. Dit was namelijk een tijd dat er veel werd geëxperimenteerd met kleuren, vormen en stijl. Als u een jaren 70 woning koopt om te moderniseren, dan helpt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u hierbij graag. Samen met u nemen we uw wensen door. Het is belangrijk om te weten waar u naar op zoek bent. Wat voor sanitair heeft u in gedachten? U kunt tot in de detail laten weten hoe wij uw jaren 70 badkamer moeten moderniseren. Wij regelen het met de aannemer en bekijken de mogelijkheden.

Een badkamer moet rust uitstralen. Dat is nou net niet wat een jaren 70 huis en dus ook badkamer uitstraalt. Daar brengt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. graag verandering in. Wij weten iedere ruimte om te toveren tot een fijne plek wat voldoet aan al uw wensen. Is uw badkamer ouderwets en verdient het een renovatie? Wij weten er wel raad mee. Onze ervaring leert dat een badkamer moderniseren geen overhaaste keuze moet zijn. Het is een relatief grote verbouwing met als doel er de aankomende jaren veel plezier van te beleven. Daarom benadrukken wij graag dat het van groot belang is om duidelijk te weten wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een losse douchecabine en een bad apart of dit gecombineerd? Wilt u het toilet wel of niet in de badkamer? Wij denken graag met u mee. Neem dan contact met ons op.

Keuken moderniseren of verbouwen

Bent u geen fan van de retro jaren 70 look van uw keuken? Voor een jaren 70 woning moderniseren bent u bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. aan het juiste adres. Vaak zijn de kleuren en printen typerend voor de retro look. Een kleuraanpassing van uw keuken kan al een complete metamorfose betekenen. Het liefst uw keuken moderniseren of verbouwen naar uw volledige eigen smaak? Dat snappen wij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote open keuken of een prachtige aanbouw of uitbouw? Hiermee wordt er een echte leefkeuken gecreëerd waarbij u heerlijk met vrienden en familie kunt genieten van het leven.

Een jaren 70 bungalow moderniseren betekent vaak meer licht en ruimte creëren en niet geheel onbelangrijk: alles is gelijkvloers. In de keuken van een bungalow is licht en ruimte een groot genot, omdat het bij een soort woning als deze snel donker en klein kan aanvallen. Niets is zo fijn als een gelijkvloerse woning met het oog op de toekomst. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. kan u hierbij helpen door bijvoorbeeld het vervangen van het dak. Denk aan een uitbouw met een grote pui of een glazen dak. Dit maakt een enorm verschil. Benieuwd naar de mogelijkheden van een verbouwing van een bungalow uit de jaren 70? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Vragen? Vul het contactformulier in.

Slaapkamer renoveren

Een jaren slaapkamer renoveren betekent de rust terugbrengen. Vaak zijn de slaapkamers in jaren 70 huizen niet al te groot en bevindt zich er een kleine badkamer naast. Wat Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voor u kan realiseren, is bijvoorbeeld om de muur tussen de slaapkamer en de badkamer te verwijderen en er een ruime slaapkamer van te maken. Ook kunnen we de ruimte van de badkamer verbouwen tot een inloopkast of een slaapkamer met badkamer ensuite. Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. tovert uw wens om tot werkelijkheid.

Woonkamer renoveren

Een jaren 70 huis verbouwen, is het realiseren van een totale make over. In de jaren 70 waren woonkamers voorzien van een kleurrijk behang met motief, denk aan de welbekende kleurencombinatie oranje en bruin en natuurlijk mogen de schrootjes niet ontbreken. Daarnaast was een woonkamer vaak ingedeeld in meerdere kleine ruimtes waardoor het erg benauwd aan kan voelen. Wanneer u van plan bent om het moderniseren aan uw jaren 70 woning in gang te zetten, helpt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u hier graag bij. Neem dan contact met ons op en dan denken we graag met u mee.

Wat wij tijdens een verbouwing van de woonkamer voor u kunnen doen, is het verwijderen van alle muren, op de draagmuren na, waardoor het in plaats van hokkerig aanvoelt, het een grote lichte ruime woonkamer wordt. Van A tot Z en van onder tot boven strippen wij de woonkamer en steken we het in een modern jasje. We kijken naar het lichtinval van de al bestaande ramen en kunnen in overleg met u overwegen om de woonkamer anders in te delen, wat kan betekenen dat de zit- en woonkamer worden omgedraaid of dat we samen besluiten om er een grote woonruimte van te maken.

Jaren 30 woning moderniseren

Naast een jaren 70 woning opknappen, helpt Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. u ook graag met een jaren 30 woning moderniseren of algemeen onderhoud. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alle expertise in huis. Een jaren 30 woning moderniseren hoort u misschien niet vaak, omdat dit juist een stijl is die zeer gewild is. Mensen vallen voor de jaren 30 stijl en de details van de woning. Om te zorgen dat bij een jaren 30 woning moderniseren deze typerende details niet verloren gaan, is het verstandig om een ervaren bouwbedrijf in te huren, zoals Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. In goed overleg stellen we samen een plan op en voeren wij de renovatie uit zonder aantasting van de details waar u zo voor bent gevallen tijdens de aankoop van uw woning.

Jaren 50 woning moderniseren

Niet alleen kan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. een jaren 70 huis renoveren, maar ook een jaren 50 woning. Bij een verbouwing van een jaren 30 woning is de grootste taak om de typerende details te behouden. Bij een jaren 50 woning moderniseren is het belangrijkste aspect om meer sfeer terug te brengen in het huis. Een jaren 50 woning staat namelijk bekend om zijn somberheid. Het is aan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. om uw jaren 50 woning te moderniseren en het volledig naar uw smaak te maken. Daar helpen wij u graag bij. Neem dan snel contact met ons op.

Jaren 80 woning moderniseren

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is van alle markten thuis, dus zo ook voor een jaren 80 woning moderniseren. Daar draaien wij onze hand niet voor om. De stijl van een jaren 80 woning is gedateerd en vraagt om een renovatie. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit ervan. Een jaren 80 woning is enorm goed geïsoleerd en de basis staat als een huis. Het kan alleen wat zakelijk overkomen. Daar kan Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. verandering in brengen. In samenspraak met uw wensen, zorgen wij voor een succesvol bouwproces.

Maak kennis met Bouwbedrijf Wendelgelst B.V.

Bent u benieuwd naar wat Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij leveren diensten in de omgeving van Rijsenhout: Aalsmeer, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is van alle markten thuis. Zo hoeft u niet verschillende bedrijven in te huren en met allemaal het contact te onderhouden. Al uw bouwplannen kunnen worden gerealiseerd door de expertise die wij onder één dak hebben. U denkt na over uw bouwwensen, wij regelen de rest! Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. bent u aan het juiste adres:

 • Service van hoge kwaliteit
 • Een persoonlijke band
 • Eén aanspreekpunt
 • Vakkundig
 • Meer dan 30 jaar expertise en ervaring
 • Maximale garantie van BouwGarant

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen