Uitbouw in Haarlem

 • Type project verbouw
 • Realisatie 2023
 • Locatie Haarlem

Deze uitbouw in Haarlem mocht het team van Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. afgelopen jaar realiseren voor een particuliere klant. Het project betrof een uitbouw met volledige doorbraak. De sprongen in de wanden zijn weggewerkt met moderne interieurwerk-kasten. Bij de afwerking aan de binnenzijde heeft de klant voor een moderne invulling gekozen. De klant beoordeelde ons na afloop met het cijfer 10!

De review over onze werkzaamheden van deze klant uit Haarlem, op de onafhankelijke beoordelingssite Bouw.nu, luidt als volgt: 

“Zeer fijne aannemer

Wendelgelst heeft bij ons een aanbouw geplaatst aan de achterzijde. We zijn erg te spreken over het geleverde werk. Vanaf het begin een zeer professionele houding met een duidelijk plan en planning. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Tijdens de verbouwing ook een erg prettige ervaring. Vriendelijke en kundige medewerkers die ook de tijd namen om onze buren te informeren over het verloop van de werkzaamheden. Wendelgelst is niet de goedkoopste maar gelet op de hoge kwaliteit zeker een hele positieve ervaring. Aanrader!”

Ook een uitbouw aan uw huis of woning? 

Wilt u uw woon- en leefruimte ook vergroten met een mooie en functionele uitbouw? Met een uitbouw kunt u een bestaande ruimte van uw woning vergroten. Ideaal als u de woonkamer, keuken, badkamer of de ruimte boven in huis te klein vindt. Zo creëert u extra ruimte, voldoet de woning weer aan uw wooneisen en kunt u eventuele verhuisplannen opzij zetten. Met een uitbouw aan uw woning creëert u een grotere ruimte die uiteindelijk één groot geheel wordt. De stijl die u heeft in de rest van uw woning kunt u daarin gewoon doortrekken. 

Zelf onze dienstverlening ervaren? Neem contact met ons op of bel direct 0297-340634 om te overleggen over uw (ver)bouwplannen!

Bekijk andere voorbeelden van onze projecten, waaronder een uitbouw in Heemstede en een uitbouw in Hoofddorp

Meer informatie over het realiseren van een uitbouw aan uw huis: 

Uitbouw woonkamer
Uitbouw keuken
Glazen uitbouw
Garage uitbouwen
Opbouw op uitbouw
Wat kost een uitbouw?

Stel nu zelf uw uitbouw samen met onze online tool!

Terug naar het overzicht
Uitbouw Haarlem
 • Uitbouw in Haarlem in Haarlem
 • Uitbouw in Haarlem in Haarlem
 • Uitbouw in Haarlem in Haarlem
 • Uitbouw in Haarlem in Haarlem

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen