Dakopbouw met dakkapel in Heemstede

 • Type project verbouw
 • Realisatie 2015
 • Locatie Heemstede

De eigenaar van deze charmante woning in Heemstede had behoefte aan extra woon- en leefruimte in huis. Verhuizen of verbouwen, waarvoor zou u kiezen? Deze klant wilde graag in de woning blijven wonen en koos voor een functionele dakopbouw die snel extra ruimte en licht toevoegt aan de bovenverdieping.

Dakopbouw met dakkapel: extra leefruimte

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. realiseerde de dakopbouw met een dakkapel, inclusief nieuwe elektra en de installatie van een verwarming op tweede verdieping van het pand. Ook plaatsten we wanden, een nieuwe trap naar boven en nieuwe binnen- en buitenkozijnen.

Ons professionele team van timmermannen, de metselaar, dakdekker, loodgieter, elektricien, kozijnen leverancier, kraan verhuurde, trap leverancier, stukadoor en schilder werkten nauw samen om zo efficiënt mogelijk tot een prachtig resultaat te komen.

Kunnen wij u helpen uw woonwensen te realiseren?

Wilt u ook graag extra ruimte creëren in een bestaande woning met behulp van een aanbouw aan het huis of een uitbouw aan de woning? Ons team staat voor u klaar met professioneel advies en antwoord op al uw vragen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht
Opbouw Heemstede
 • Dakopbouw met dakkapel in Heemstede in Heemstede
 • Dakopbouw met dakkapel in Heemstede in Heemstede

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen